معرفی واحد
آشنایی با واحد
برنامه ها و فعالیت های واحد
شرح وظایف کارشناسان بهداشت حرفه ای
شرح وظایف کارشناس بهداشت حرفه ای شاغل در کارخانجات
مراكز مجاز سلامت كار استان
فرم های آماری
گاید لاین
لیست تجهیزات مورد نیازتشکیلات بهداشت حرفه ای
تماس با واحد

 شماره تماس واحد:02835227052   
ایمیل واحد :  thc.health.occupational@qums.ac.ir
سامانه مدیریت ارتباطات مردمی مرکز بهداشت سلامت و محیط کار تلفن گویای 1490


معرفی واحد بهداشت حرفه ای

مسئول واحد:                                                                      
 
علی نوروزی
متولد 1351
تحصیلات :کاردان بهداشت حرفه ای از دانشگاه علو پزشکی شهید صدوقی یزد
کارشناس بهداشت حرفه ای از دانشگاه علو پزشکی ایران
سوابق:
کاردان بهداشت حرفه ای مرکز بهداشت تاکستان 76-81
کارشناس بهداشت حرفه ای مرکز بهداشت تاکستان 81-95
کارشناس مسئول بهداشت حرفه ای مرکز بهداشت تاکستان 95

معرفی پرسنل واحد
خانم مهندس نگین طاهرخانی سمت کارشناس بهداشت حرفه ای
خانم مهندس مریم آقاجانی سمت کارشناس بهداشت حرفه ای
خانم مهندس رویا جعفری سمت کارشناس بهداشت حرفه ای
آقای مهندس بهزاد رحمانی سمت کارشناس بهداشت حرفه ای


آشنایی با بهداشت حرفه ای
بهداشت‌ حرفه‌ای‌ از جمله‌ با ارزش ترین‌ دارائیهای‌ افراد جوامع‌ و کشورها است‌ که‌ بعنوان‌ یک‌ استراتژی‌ با اهمیت‌ نه ‌تنها سلامتی‌ شاغلین‌ رادرنظر می‌گیرد بلکه‌ تاثیر مثبت‌ و قابل‌ ملاحظه‌ای‌ دربهره‌وری‌ و کیفیت‌ محصولات‌، انگیزش‌ کار ، رضایت‌ شغلی‌ و کیفیت‌ کل‌ زندگی‌ افراد جامعه‌ دارد. در بهداشت‌ حرفه‌ای‌ همه‌ مسایل‌ بهداشتی - پزشکی‌ و ایمنی‌ پیشه‌ های‌ گوناگون‌ مورد مطالعه‌ و بررسی‌ قرار می‌گیرد و همواره‌ تلاش‌ براین‌ است‌ که‌ ازتاثیر سوء عوامل‌ آسیب‌زا، ازعوامل‌ فیزیکی‌ گرفته‌ تا عوامل‌ شیمیایی، زیست‌ شناختی‌ و ارگونومیک‌ بر فرد جلوگیری‌ شود. در این‌ رشته‌ کوششها بسوی‌ پیشگیری‌ از بیماریها و حوادث‌ ناشی‌ از کار جهت‌ یافته‌اند زیرا باور بر این ‌است‌ که ‌بیشتر بیماریهای‌ شغلی‌ اگر درمان‌ شدنی‌ نباشند، سخت‌ درمان‌ بوده‌ و تا پایان‌ زندگی‌ گریبانگیر فرد خواهند بود.
هدف‌ ازخدمات‌ بهداشت‌ حرفه‌ای‌ تامین‌ ایمنی‌، بهداشت‌، پیشگیری‌ از بیماریهای‌ ناشی‌ از کار، پیشگیری‌ از معلولیتها، استفاده‌ بهینه‌ از توان‌ نیروی ‌کار و تامین‌ رفاه‌ شاغلین‌ است‌. این‌ مهم‌ میسر نمی‌شود مگر آنکه‌ بتوانیم‌ با استفاده‌ از قوانین، آئین‌ نامه‌ها و طرحهای‌ دردست‌ اجرا وجود نیروی‌ کارسالم‌، بارور و باانگیزه‌ را تضمین‌ نمائیم‌ .
تعریف‌ بهداشت‌ حرفه‌ای:
بهداشت‌ حرفه‌ ای‌ علمی‌ است‌ که‌ از طریق‌ شناسایی‌، ارزشیابی‌ و کنترل‌ شرایط و عوامل‌ زیان‌ آور در محیط کار و ارائه‌ مراقبتهای‌ پزشکی‌، حافظ سلامت‌ شاغلین‌ کشور می‌ باشد.
اهداف‌بهداشت‌ حرفه‌ای:
کمیته‌ مشترک‌ سازمان‌ بهداشت‌ جهانی‌ (WHO ) وسازمان‌ بین‌ المللی‌ کار(ILO)  که‌ درسال‌ 1953 در ژنو تشکیل‌شد هدفهای‌ بهداشت‌ حرفه‌ای‌ را چنین‌ ترسیم‌ نمود :

  1. تامین‌ ، حفظ و ارتقاع عالیترین‌ درجه‌ ممکن‌ سلامت‌ جسمی‌ - روانی‌ و اجتماعی‌ کلیه‌ شاغلین‌
  2.  پیشگیری‌ از حوادث‌ وبیماریهای‌ ناشی‌از کار و صیانت‌ شاغلین‌ از خطراتی ‌که‌ آنها را در محیط کار تهدید می‌ کند.
  3. بکار گماردن‌ شاغلین‌ در کارهای‌ متناسب‌ با قابلیتهای‌ جسمی‌، روانی‌ آنها و به‌ عبارت‌ دیگرتطبیق‌ کار با کارگر و بالعکس‌ .

فعالیت های واحد بهداشت حرفه ای

  ایجاد مراکز بهداشت کار  
 
هدف‌ :
1.              تامین‌ سلامتی‌ کارگران‌ شاغل‌ در واحدهای‌ صنعتی‌ وتولیدی‌ با بعد کارگری‌ 500 نفر و بالاتر
2.              ارتقای‌ دانش‌ وایجاد رفتارهای‌ بهداشتی‌ در کارگران‌ که‌ بطور غیر مستقیم‌ برای‌ خانواده‌ آنان‌ نیز موثر خواهدبود.
3.              سالمسازی‌ محیط کار
4.              سطح‌ یامحل‌ ارائه‌ خدمات‌:  مرکز بهداشت‌ کار
5.              نوع‌ خدمات:  ارائه‌ مراقبتهای‌ بهداشتی‌ اولیه‌ ، پیشگیری‌ و کنترل‌ عوامل‌ زیان‌ آور محیط کار
6.              ارائه‌ دهنده‌ خدمات‌:  بهداشتیار کار - کاردان‌ یا کارشناس‌ بهداشت‌ حرفه‌ای‌ - پزشک‌ دوره‌ دیده‌ طب‌ کار
7.              ‌درحال حاضر یک مرکز بهداشت کار در صنایع فعال شهرستان وجود دارد.
 

ایجاد خانه‌ های‌ بهداشت‌کارگری‌
 
 هدف:
1.              تامین‌ سلامتی‌ کارگران‌ شاغل‌ در واحدهای‌ صنعتی‌ وتولیدی‌ با بعد کارگری‌ 50-499 نفر.
2.              ارتقای‌ دانش‌ وایجاد رفتارهای‌ بهداشتی‌ در کارگران‌ که‌ بطور غیر مستقیم‌ برای‌ خانواده‌ آنان‌ نیز موثر خواهدبود.
3.              سالمسازی‌ محیط کار
4.              سطح‌ یا محل‌ ارائه‌ خدمات‌:خانه‌ بهداشت‌ کارگری‌
5.              نوع‌ خدمات: ارائه‌ مراقبتهای‌ بهداشتی‌ اولیه‌
6.              ارائه‌ دهنده‌ خدمات‌:  بهداشتیار کار – کاردان و کارشناس بهداشت حرفه ای
7.              درحال حاضر 15 خانه بهداشت کارگری در صنایع فعال شهرستان وجود دارد.
 
 طرح‌ بهگر
هدف‌:
ارتقای‌ سطح‌ سلامتی‌ کارگران‌ و پیشگیری‌ در زمینه‌ از کار افتادگی‌ زودرس‌ آنان‌ در اثر بروز حوادث‌ محیط کار در واحدهای‌ صنعتی‌ - تولیدی‌ و خدماتی‌ با بعد کارگری‌ 20-49 نفر  
ازسال 74 تاکنون 9دوره آموزش بهگر برگزار شده و 121 نفر مورد آموزش قرار گرفته اند
در حال حاضر57واحد ازکارخانجات مشمول طرح بهگرند که ازاین تعدادحدود27 واحد دارای بهگرمیباشند.
 
طرح‌ بقا ( بهداشت قالیبافان )
هدف:
تامین‌ و ارتقای‌ سطح‌ سلامتی‌ شاغلان‌ کارگاههای‌ قالیبافی‌ روستائی‌
اهداف‌ اختصاصی‌:
1.       آموزش‌ موازین‌ بهداشت‌ حرفه‌ای‌ به‌ جمعیت‌ هدف‌
2.       بهسازی‌ کارگاههای‌ قالیبافی‌ توسط واحد بهداشت حرفه ای با همکاری‌ بهورزان‌
3.       انجام‌ معاینات‌ و ارائه‌ خدمات‌ درمانی‌ به‌ قالیبافان‌  
این طرح از سال 1385 آغاز شده و تاکنون 53 واحد از قالی بافی های روستایی بهسازی شده اند. (ازاین تعداد 16واحد درسال 88 بهسازی شده است)
 
طرح‌ ادغام‌ بهداشت‌ حرفه‌ای‌ در سیستم‌ شبکه‌های‌ بهداشتی‌ درمانی‌
 
100% کارگاههای‌ روستائی‌ و کارگران آنها شناسایی و تحت پوشش قرار گرفته اند و برای اکثر کارگران معاینات پزشکی انجام شده است
در سال 88 کلیه کاردان های مراکز آموزشهای لازم جهت پایش کارگاهها را گذرانده اند
کارگاههای صنفی واقع در شهر تاکستان توسط کارشناسان بهداشت حرفه ای پایش می شوند و 95% کارگاهها در سال 88 بازدید شده اند
 
 ایمنی شیمیایی مواد
 مقدمه:
این برنامه به عنوان یک تعهد بین المللی برای کشورها جهت دستیابی به سلامت محیط زیست و انسان با نگرش به مفهوم سلامت پایدار بیان شده است.بر اساس آئین نامه های تصویب شده اعضا متعهد گردیدند تا سال 2020 فعالیتهای شیمیایی خود را تحت کنترل در آورند. برای دستیابی به اهداف مد نظر قسمتی از وظایف به عهده وزارت بهداشت گذارده شده است
وظایف در دسترس وزارت بهداشت در خصوص برنامه:
-          تدوین پروفایل ایمنی شیمیایی استانها
-          استقرار سیستم هماهنگ جهانی برای طبقه بندی و برچسب گذاری مواد شیمیایی
هدف برنامه :
مدیریت ایمنی مواد شیمیایی جهت ارتقا سلامت انسان ومحیط زیست در برابر مواد شیمیایی مختلف
در این راستا کارشناسان بهداشت حرفه ای شهرستان اطلاعات مواد شیمیایی شرکت را جمع آوری و ثبت کرده اند
 

ارگونومی
مقدمه :

ارگونومی علم آگاهی از تواناییها، محدودیتها ودیگر ویژگیهای انسانی می باشد که کاربرد این علم در طراحی ابزار،ماشین آلات، وظایف کار ، مشاغل ومحیط باعث دستیابی هر چه بیشتر به ایمنی،آسایش وبهره وری میگردد.
در ارزیابی ارگونومیکی محیط کار بایستی عوامل مخاطره آمیز در محیط کار شناسایی، الویت بندی ونهایتا اصلاح گردد.لذا شناخت عوامل مخاطره آمیز فوق العاده ضروری است. برخی از این عوامل عبارتند از: پوسچر- تحرک - کارمداوم نشسته و ایستاده –تکرار- مدت کار
از دید سازمان OSHA (انجمن ایمنی و بهداشت حرفه‌ای آمریکا)، هدف عمده از اقدامات ارگونومیکی ، پیشگیری از اختلالات اسکلتی عضلانی است.
مشمولین برنامه:
-          گروه ارائه دهنده خدمت :کارشناسان وکاردانهای بهداشت حرفه ای و بهورزان
-          گروه گیرنده خدمت :کارفرما یان ،کارگران ، و شاغلین در تشکیلات بهداشت حرفه ای کارخانجات
اهم فعالیتهای برنامه :
-            بر گزاری کارگاه آموزشی ارگونومی کاربردی
-            بر گزاری کارگاه آموزشی نرم افزارها
-            برقراری نظام ثبت اطلاعات و گزارش دهی از سطوح محیطی به شهرستان و استان
-            تکمیل فرمهای ثبت اطلاعات و گزارش دهی از سطوح محیطی به سطوح تخصصی
 
برنامه بهداشت کشاورزی
مقدمه :
زمانیکه ایمنی و بهداشت حرفه ای در قرن نوزدهم برای سلامت کارگران بخش صنعت که در معرض حوادث و بیماریهای شغلی قرار داشتند توسعه می یافت ،کشاورزی حرفه ای ساده و ایمن تصور می شد که نیازی به مراقبت های بهداشتی خاص نداشت.اما امروزه با رشد مکانیزاسیون و استفاده از ادوات و تجهیزات کشاورزی ، استفاده از مواد شیمیایی و کودها از اوایل قرن بیستم زمینه ساز بروز حوادث و بیماریهای شغلی در این بخش بوده است. در سال 1962 در کمیته مشترکILO و WHO، بهداشت حرفه ای در کشاورزی به عنوان یک زمینه کاری جدید مطرح شد.ایمنی و بهداشت کشاورزی به سرعت در کشورهای صنعتی گسترش یافت و برنامه های خاصی برای مراقبت های بهداشتی در این بخش تدوین شد. اما علی رغم اهمیت زیاد کشاورزی در چرخه اقتصادی کشورهای در حال توسعه ، مشکلات اقتصادی این کشورها اثرات سوئی بر پیش بینی و تامین خدمات رفاهی و اجتماعی به ویژه مراقبت های بهداشت حرفه ای و آموزش در این بخش داشته است.
کشاورزی از دیدگاه کمیته مشترک ILO/WHO :
بهداشت کشاورزی به کلیه فعالیتهای مرتبط با کاشت ، داشت و برداشت ، دامپروری ،پرورش گل و گیاه و نگهداری باغات کشاورزی اطلاق می شود.
هدف برنامه :
-        کاهش بار بیماریهای شغلی ناشی از حرفه کشاورزی
اهم فعالیتهای برنامه :
-        شناسایی و تشکیل پرونده بهداشتی جهت کلیه کارگاههای کشاورزی شهرستان با اولویت دامداریهای صنعتی و نیمه صنعتی ،مرغداریها ، ،آبزی پروریها وشیلات ،کشت وصنعت وگلخانه ها ،باغات ومزارع محصور شده ودارای دیوار واتاق
-        انجام معاینات سلامت شغلی جهت شاغلین بخش کشاورزی استان براساس ماده 92 قانون کار و برنامه پزشک خانواده
-        ارتقا ء آگاهی شاغلین بخش کشاورزی در خصوص عوامل زیان آور شغلی تاثیر گذار بر سلامت شاغلین این مشاغل
 
برنامه مقابله با سروصدا در محیطکار
هدف کلی  :

سامان دهی فعالیت های بهداشت حرفه ای در جهت شناسایی ، اندازه گیری ، ارزشیابی و کنترل سر وصدا
اهداف اختصاصی:
1.       ارتقاء آگاهیهای گروه هدف در خصوص برنامه
2.       کنترل سرو صدا در محیطهای کاری
3.       پیشگیری از اثرات نامطلوب سرو صدا در محیط کار
 
طرح کاهش و کنترل سیلیکوزیس
هدف کلی  : 

کنترل و کاهش سیلیکوزیس
اهداف اختصاصی:
1.       ارتقاء آگاهیهای بهداشتی افراد در معرض خطر در خصوصسیلیکوزیس
2.       پیشگیری از وقوع بیماری سیلیکوزیس
3.       بهسازی محیط کار در معرض سیلیس
4.      تشکیل پرونده برایشاغلین در معرض سیلیس و انجام معاینات تکمیلی
 
ارزیابی و اصلاح روشنایی محیط کار
مقدمه :
روشنایی یکی از مهمترین مباحث فیزیکی محیط کار است . از نور تنها جهت رویت اشیاء و انجام کارها بلکه بعنوان عاملی برای ایجاد یک محیط کار مطبوع و دلپذیر استفاده می شود . اگر در طراحی و نگهداری سیستم های روشنایی دقت کافی بعمل نیاید روشنایی ناکافی و نامطلوب می تواند باعث خستگی چشم، سردرد، نقص بینایی و تشخیص اشیاء و رنگها ،‌خیرگی و حتی سبب بروز حادثه شود.
راحتی شاغلین در محیط کار به منظور حفظ و ارتقاء سلامت و افزایش بهره وری مستلزم برنامه ریزی و رعایت موارد متعددی است که یکی از مهمترین آنها تامین روشنایی مناسب است . در تامین روشنایی اماکن مسکونی ، عمومی و محیط کار استفاده از نور خورشید اولویت دارد ،زیرا طیف آن کامل است و سازگاری مناسبی با افراد از نظر فیزیکی ، فیزیولوژیکی و روانی دارد . عوامل تاثیر گذار بر شدت روشنایی اتاقها عبارتند از :

  • ضریب بهره نوری
  • درخشندگی لامپ
  • رنگ دهی لامپ
  • وضعیت نگهداری سیستم روشنایی (‌تعویض چراغ سوخته ، پاکیزگی چراغ )‌
  • میزان پاکیزگی بنا (‌نظافت کف و دیوار ، تجدید رنگ آمیزی جزء برنامه های دوره ای محیط باشد .)
  • ضریب انعکاس کف ، سقف ، دیوار
  •  نسبت سطح پنجره به سطح بنا
  •  جهت پنجره
  •  مانع ، سایبان ، پرده ، میزان پاکیزگی شیشه ها و پنجره ها

در هر حال کمیت و کیفیت روشنایی برای تامین شرایط کار راحت و ایمن مطابق با اصول ارگونومی و معیارهای بهداشت حرفه ای در تمام مراحل طراحی بایستی مد نظر قرار گیرد :

  • فاصله منبع روشنایی نباید بیشتر از 2 متر بالاتر از سطح کار و یا بیش از حد به موضع کار نزدیک باشد .
  • حتی الامکان از منبع روشنایی با سطوح وسیع و درخشندگی پایین استفاده شود .

هدف برنامه :
- ساماندهی روشنایی در محیط کار
اهم فعالیتهای برنامه :
- تقویت تجهیزات اندازه گیری
- برقراری نظام ثبت اطلاعات و گزارش دهی از سطوح محیطی به شهرستان و استان
- تکمیل فرمهای ثبت اطلاعات و گزارش دهی از سطوح محیطی به سطوح تخصصی
شاخص برنامه
 در صد نصب روشنایی مصنوعی مناسب در کارگاههای نورسنجی شده دارای روشنایی نامطلوب


    
شرح وظایف کارشناسان بهداشت حرفه ای 
 
1 ـ شناخت و آگاهی لازم از وضعیت بهداشت حرفه ای کارگاهها و کارخانجات , معاون , مشاغل کشاورزی و خدمات در منطقه و جمع آوری اطلاعات و آمار مربوطه , برنامه ریزی جهت بازدید از واحد های مذکور در راستای تحقق اهداف بهداشت حرفه ای .
2 ـ همکاری در تنظیم و پیگیری برنامه های اجرائی در زمینه مبارزه با بیماریهای ناشی از کار , بیماریهای واگیر , مسمومیت ها و حوادث و سوانح ناشی از کار با همکاری پزشک طب کار
3 ـ آگاهی از حدودمجازتماس شغلی عوامل بیماریزا بمنظور ارزیابی عوامل زیان آور محیط کار که به نحوی از انحاء به سلامت   جسمی , روانی و اجتماعی شاغلین لطمه وارد می سازد .
4 ـ نمونه برداری , اندازه گیری , تجزیه و تحلیل و ارزیابی عوامل زیان آور و مسائل ارگو نومیک   در محیط کار و ارائه طریق بمنظور پیشگیری و کنترل عوامل زیان آور در محیط کار با توجه به استانداردهای موجود .
5 ـ بررسی و شناخت کارهای سخت و زیان آور در مشاغل گوناگون و برنامه ریزی در زمینه بهبود شرایط کار و معرفی شاغلین بمنظور انجام معاینات دوره ای
6 ـ آشنائی با اصول مراقبتهای اولیه بهداشتی وفعالیتهای بهداشت حرفه ای در سیستم شبکه های بهداشتی و درمانی کشور .
7 ـ نظارت و پیگیری در امر توسعه ، تاسیس ، تجهیز و راه اندازی خانه های بهداشت کارگری و مراکز بهداشت کار و نظارت بر حسن انجام کارنیروهای بهداشت حرفه ای و بهداشیاران کار و پرسنل مراکز مذکور با توجه به آئین نامه ها و دستورالعملهای موجود .
8 ـ آشنائی و آموزش و نظارت کامل در اجرای طرحهای بهداشت حرفه ای ( ادغام , بقا , بهگر , صنوف و ... )
9 ـ تشکیل دوره های آموزشی و باز آموزی برای بهداشتیاران کار , بهورزان , کاردانهای بهداشتی و اعضاء کمیته های حفاظت فنی و بهداشت کار با توجه به دستورالعملها و آئین نامه های موجود .
10 ـ آشنایی باسیستم شبکه و مراکز بهداشتی و درمانی شهری و روستائی و خانه های بهداشت بمنظور استفاده از توان پرسنل شاغل در سیستم شبکه در جهت ارائه خدمات ادغام یافته .
11 ـ همکاری با سایر کارشناسان بهداشتی مراکز بهداشت در زمینه های اجرایی و ارائه طرحهای بهداشتی و دستورالعملهای ستادی بمنظور ارتقاء سطح ارائه خدمات بهداشتی در منطقه .
12 ـ   همکاری با کارشناسان بهداشت محیط در زمینه نظارت بر تامین آب آشامیدنی سالم و جمع آوری صحیح و بهداشتی زباله و فضولات و فاضلابها و سایر فاکتورهای بهداشت محیطی .
13 ـ هماهنگی و همکاری با کارشناسان آموزش بهداشت بمنظور ارائه برنامه های آموزشی بهداشت عمومی و حرفه ای
14 ـ اجرای طرحهای تحقیقاتی و همکاری با موسسات و مجریان طرحهای تحقیقاتی در زمینه عوامل زیان آور محیط کار.  
15 ـ   اعلام نواقص و صدور اخطاریه و رسیدگی به شکایات واصله در رابطه با کلیه واحد های تولیدی ( صنعت , معدن , کشاورزی , خدمات ) با توجه به قوانین و مقررات موجود .
16 ـ آشنایی با مجموعه   قوانین و مقررات کار و تامین اجتماعی , تشکیلات   وزارت بهداشت درمان در زمینه های مرتبط با فعالیتهای بهداشت حرفه ای .
17  ـ جمع آوری و ارسال بموقع آمار فعالیتهای بهداشت حرفه ای مطابق با فرمهای مصوب
18 ـ مطالعه و بررسی آخرین دستاورد های علمی در زمینه های مختلف بهداشت حرفه ای ( عوامل زیان آور و روشهای اندازه گیری , ارزشیابی و کنترل )
19 ـ   ارائه   و اجرای روشهای اجرائی در جهت پایش و کنترل عوامل زیان آور موجود در محیطهای کار منطقه .
20 ـ انجام سایر امور مربوطه طبق دستور مقام مافوق .


شرح وظایف کارشناس بهداشت حرفه ای شاغل در کارخانجات
 ماده 1 :
کارشناس بهداشت حرفه ای به فردی اطلاق می گردد که دارای حداقل مدرک کارشناسی بهداشت حرفه ای از یکی از دانشگاههای معتبر بوده و پس از مشخص شدن وضعیت طرح نیروی انسانی در واحد تولیدی به عنوان مسئول بهداشت حرفه ای شناخته و مشغول به کار شود و ضمن نیازسنجی ، سیاست گذاری ، برنامه ریزی و بودجه بندی دراز مدت در جهت حفظ و تامین و ارتقای سطح سلامت نیروی کار وظیفه اطلاع رسانی ، بالا بردن سطح آگاهی و هدایت و ترقیب مدیریت در خصوص سرمایه گذاری در طرحهای سالم سازی محیط کار را به انجام می رساند .
کارشناس بهداشت حرفه ای از یک سوی مجری فعالیتهای فوق الذکر بوده و از سوی دیگر عضویت دائمی کمیته حفاظت فنی و بهداشت کار کارخانه را عهده دار می باشد و موظف است ضمن شرکت در جلسات کمیته مذکور براساس آئین نامه های مصوب در کلیه اموری که مربوط به سالم سازی محیط کار و ایجاد شرایط مطلوب و تسهیلات مناسب برای کارگر می باشد اظهار نظر فنی نماید و مدیریت کارخانه به عنوان بالاترین مقام اجرایی کمیته مزبور موظف است پیشنهادات فنی وی را جهت اجرا به قسمتهای زیربط ابلاغ نماید .
تبصره :در صورت عدم توافق در اجرای پیشنهادات کارشناس نظریه کارشناس مسئول بهداشت حرفه ای مرکز بهداشت شهرستان قطعی و لازم الاجرا خواهد بود .
ماده 2:
شرح وظایف کارشناس بهداشت حرفه ای به قرار ذیل اعلام می گردد:
1- سیاستگذاری ، برنامه ریزی و نظارت فنی و اداری بر تشکیلات بهداشت حرفه ای تحت سرپرستی
2- نظارت فنی بر جذب کارکنان جدید الاستخدام ، تغییر شغل ، یا اشتغال به کار فرد پس از غیبت پیش از 3 روز برای اعمال ضوابط بهداشت حرفه ای در جایگزینی فرد در شغل مناسب با هماهنگی پزشک دوره دیده طب کار
3- ایجاد هماهنگی درون بخشی و برون بخشی برای جلب مشارکت فعال یا جلب همکاری عوامل موثر در ارتقاء اجرای برنامه های بهداشت حرفه ای در سطح واحد تولیدی
4- ایجاد ارتباط و هماهنگی و مشارکت فعال در برنامه ها با کارشناسان بهداشت حرفه ای مرکز بهداشت منطقه و واحد تولیدی برای همگامی و همسو نمودن فعالیتهای بهداشت حرفه ای کارخانه با برنامه های ملی و منطقه ای و اجرای برنامه های جاری در سطح کارخانه برحسب مورد ، از قبیل خانه بهداشت کارگری ، ایستگاه بهگر و ...
5- مطالعه، جمع آوری و بررسی و تجزیه وتحلیل اطلاعات اولیه مورد نیاز جهت سیاستگذاری و برنامه ریزی و اجرای برنامه های سالم سازی محیط کار و انجام مراقبتهای بهداشتی درمانی شاغلین اعم از اطلاعات پرسنلی اطلاعات فنی و تکنولوژیک ، سایر اطلاعات عام یا ویژه
6- بازدید منظم مطابق با برنامه از قبل تدوین شده ازقسمتهای مختلف کارخانه و ثبت گزارشات بازدید و انعکاس آنها به مدیریت کارخانه و کمیته حفاظت فنی و بهداشت کار جهت اطلاع از وضعیت بهداشت حرفه ای و اتخاذ تصمیم نهایی برای رفع مشکلات موجود
7- شناسایی ، نمونه برداری ، اندازه گیری و ارزشیابی عوامل زیان آور محیط کار که به نحوی از انحاء سلامت جسمی روانی اجتماعی شاغلین را مورد تهدید قرار می دهد .
8- بررسی عوامل ارگونومیک محیط کار و ارائه راه حلهای مناسب جهت انجام صحیح کار یا تغییرات لازم در خط تولید یا فعالیت مورد نظر و ارائه پیشنهادات در خصوص مناسب نمودن ابزار کار و وسایل مورد استفاده و غیره با همکاری متخصصین و مهندسین مرتبط .
9- برنامه ریزی و نظارت در جهت پایش ( نمونه برداری ، سنجش و ارزشیابی مستمر) عوامل زیان آور به منظور اجرای حدود تماس شغلی مصوب وزارت بهداشت ، درمان آموزش و پزشکی
تبصره : در صورتی که کارخانه فاقد دستگاهها / متخصصین زیربط جهت پایش عوامل زیان آور ، و ارزشیابی باشد کارشناس بهداشت حرفه ای موظف است هماهنگیهای لازم جهت فراهم آمدن امکانات مورد نیاز از بخش خصوصی یا دولتی جهت ایننوع پایشها را به عمل آورد .
10- ارائه راه حلهای فنی و مهندسی ، اداری ( گردش کار و غیره ) در جهت کاهش مواجهه و تماس شاغلین واحد تولیدی با عوامل زیان آور موجود
تبصره : اجرای روشهای کنترلی پس از بررسی پیشنهادهای مختلف فنی و مهندسی و اعلام نظر نهایی کارشناسان بهداشت حرفه ای انجام می پذیرد .
11- برنامه ریزی و نظارت بر حسن اجرای کلیه ضوابط کمی و کیفی مندرج در آئین نامه تاسیسات کارگاه از نظر بهداشت
12- بررسی و شناخت واعلام نظر در خصوص مشاغل سخت و زیان اور قبل یا بعد از تصویب در کمیته کارهای سخت و زیان آور استان
13-درجه بندی هر یک از مشاغل موجوددر واحد تولیدی جهت الویت بندی و برنامه ریزی بهداشت حرفه ای و طب کار
14-برنامه ریزی و اجرای برنامه های آموزشی جهت شاغلین در سطح واحد/واحدهای تولیدی بنحوی که علاوه بر ارتقا سطح آگاهی موجب تغییر نگرش-باورها و عملکرد ورفتارهای بهداشتی کارگران گردیده تا در اجرای موازین بهداشت و سالمسازی محیط کار مشارکت فعال جویند
15-تشکیل جلسات آموزشی –توجیهی جهت سرپرستان خط تولید ومسئولین زیر بط در زمینه اهداف و برنامه های بهداشت حرفه ای
16-تهیه وتدوین و تنظیم مواد و وسایل کمک آموزشی اعم از پوستر ، پمفلت ، مقاله ، فیلم ، اسلاید و غیره مورد نیاز جهت شاغلین کارخانه و سایر گروههای هدف.
17- همکاری و مشارکت فعال در برگزاری گردهمایی ، سیمنارها و غیره مختلف بهداشت حرفه ای در سطح منطقه ای ومحلی
18- ارائه راه حلهای مناسب در جهت رفع نواقص اعلام شده از طرف کارشناسان بهداشت حرفه ای مرکز بهداشت شهرستان منطقه در ظرف مهلت مقرر
19- شرکت فعال در جلسات کمیته حفاظت فنی و بهداشت کار . انجام کلیه مکاتبات لازم با تائید نهایی مدیریت کارخانه انجام می گیرد اعم از دعوتنامه ها گزارش ارسالی به مراکز بهداشت منطقه و سایر ارگانهای زیربط
20- بررسی هر گونه تغییر در تکنولوژی خط تولید ، در مواد اولیه ، نهایی یا جابجایی ماشین آلات یا افزایش ظرفیت تولید کارخانه وغیره برای پیشگیری و کنترلی هر گون هرگونه مواجهه مخاطره آمیز شاغلین با عوامل زیان آور احتمالی و ارائه گزارش لازم به مدیریت واحد تولیدی
21- شرکت در مطالعه و طبقه بندی مشاغل به منظور نظارت بر تطابق کار و کارگر و واگذاری کارهای متناسب به کارگران بالاخص کارگران معلول با توجه به تواناییهای جسمی و روانی آنها .
22- برنامه ریزی نظارت و فراهم آوردن شرایط لازم برای دسترسی شاغلین به خدمات بهداشتی اولیه (PHC)
23- برنامه ریزی ، نظارت ، پایش و ارزشیابی در جهت نیل به حسن اجرای معاینات کارگری شاغلین واحد تولیدی
24- نظارت بر سطح صحیح و دقیق اطلاعات شغلی مورد نیاز در فرمهای معاینات کارگری مصوب و هماهنگی با پزشک دوره دیده طب کار در جهت تشخیص بهنگام بیماری عارضه ناشی از کار در بین شاغلین
تبصره : در صورتی که تعداد شاغلین کمتر از 200 نفر باشد و کارخانه امکان دسترسی به کاردان بهداشت حرفه ای ، بهداشت یار کار ، بهگر را ندارد . کارشناس شخصا" نسبت به تکمیل سه صفحه اول فرم معاینات کارگری مصوب اقدام می نماید .
25- مشاوره با پزشک دوره دیده طبکار در خصوص ادامه به کار فرد و بحث و بررسی و اعلام نتیجه نهایی
تبصره : در صورت عدم توافق نظر کارشناس مسئول بهداشت حرفه ای مرکز بهداشت شهرستان منطقه قطعی خواهد بود
26- مطالعه و بررسی و تجزیه و تحلیل علل و منشاء غیبت شاغلین و راههای پیشگیری کنترل حوادث بیماریهایی که موجب تعطیل کار یا غیبت شاغلین شده است و ارائه پیشنهادات فنی لازم به مدیریت واحد تولید
27- ثبت صحیح اطلاعات ، جمع آوری ، تجزیه و تحلیل آماری و حداقل تهیه جداول و نمودارهای مربوط به بیماریهای ناشی از کار و اطلاعات مربوط به شرایط بهداشت کار ، کارگر و محیط کار و خدمات بهداشتی ارائه شده و اعلام آن به مدیریت واحد تولیدی و مراجع زیربط
28- اعلام موارد بیماری ناشی از کار ثبت شده به مراکز بهداشت ذیربط مطابق با فرمهای ابلاغ شده از سوی این مراکز
29- مطابق با آئین نامه کمیته حفاظت فنی بهداشت کار در صورتی که کارشناس بهداشت حرفه ای مسئولیت حفاظت فنی را عهده دار باشد باید اقدامات زیر را به عمل آورد :

1- برنامه ریزی ،هماهنگی ، همکاری در جهت حفاظ گذاری و دستگاههای حادثه آفرین و نظارت مستمر در جهت استفاده صحیح از حفاظ های مذکور

2- بازدید منظم و ثبت اطلاعات ، جمع آوری ،تجزیه و تحلیل آماری و حداقل تهیه جداول و نمودارهای مربوط به حوادث و تعیین علل حوادث و غیبتهای ناشی از حوادث و اعلام آن به مدیریت واحد تولیدی و مراجع ذیصلاح

30- بررسی ، برنامه ریزی و نظارت بر تهیه ، توزیع و کاربرد صحیح وسایل حفاظت فردی
31- نظارت بهداشتی بر کارگران موقت ( روز مزد ) و غیره وابسته به واحد تولیدی
32- طرح سریع هر گونه عامل زیان آور برای سلامتی شاغلین و ساکنین اطراف کارخانجات در کمیته حفاظت فنی و بهداشت کار جهت رفع سریع معضل
33-ارائه نظرات و پیشنهادات در جهت ارتقاء برنامه های بهداشت حرفه ای به مرکز بهداشت شهرستان
34-ایجاد هماهنگی و همکاری بین مدیریت واحد تولیدی و مسئول بهداشت حرفه ای مرکز بهداشت شهرستان در جهت اجرای طرحهای پژوهشی واجرائی ملی و منطقه ای
ماده3:
این بخشنامه مشتمل بر 3 ماده-5 تبصره و34بند در جهت انجام وظائف کارشناسان بهداشت حرفه ای شاغل در کارخانجات تدوین تا پس از ابلاغ –نظارت-پایش و ارزشیابی فعالیتهای کارشناسان مزبور بر مبنای مفاد انجام پذیرد.

 


  فرم های آماری


   لیست تجهیزات مورد نیازتشکیلات بهداشت حرفه ای


 


6.1.8.0
گروه دورانV6.1.8.0