مسئول نهاد :
حجه الاسلام والمسلمین مرتضوی کارشناس ارشد الهیات عضو هیات علمی دانشگاه بین المللی امام خمینی (ره)

آدرس پستی : قزوین - خیابان بلوار شهید باهنر – دانشگاه علوم پزشکی – پردیس دانشگاه طبقه اول
تلفن تماس : (33334893)(28)(98+)
فاکس : (33334893)(28)(98+)
پست الکترونیک :
زمان ملاقات عمومی : هر هفته سه شنبه و چهارشنبه ها
مسئول نهاد دانشگاه عهده دار وظایف ذیل می باشد :
- نظارت بر اجرای خط مشی های تعیین شده در غالب سیاستهای ابلاغ شده نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه ها
- نظارت بر فعالیتهای فرهنگی دینی
بر اساس آیین نامه اجرایی نهاد ،مسئولیت کلیه امور مربوط به فعالیت هایی که محتوای فرهنگی - دینی دارند،اعم از برنامه ریزی و اجرا، به عهده نهاد بوده و این فعالیتها با هماهنگی مدیریت دانشگاه اجرا می شود و عبارتند از :
- اقامه نماز جماعت و امور مساجد در نماز خانه ها و هیئتها.
- دعوت از روحانیون و مبلغین آگاه (ماه مبارک رمضان ‚‌ ماه محرم ‚ ایام فاطمیه و .... )
- امور مربوط به تبیین احکام شرعی و برگزاری مراسم و سخنرانیهای مذهبی و ....
- برگزاری گردهماییها ( نشست ‚‌ سخنرانی ‚ پرسش و پاسخ ‚ میزگرد ‚ مناظره و هم اندیشی و .... ).
- برگزاری مسابقات فرهنگی و مذهبی و برنامه های ادبی و هنری ویژه موضوعات مذهبی
- برگزاری کلاسهای آموزشی متون دینی و معارف اسلامی (نهج البلاغه ‚‌ صحیفه سجادیه و ....).
- تدوین وانتشار نشریات و جزوات دینی
- ایجاد و تقویت کتابخانه و نوارخانه مذهبی
- برگزاری اردوهای آموزشی وفرهنگی ‚ تربیتی و زیارتی.
- انجام مشاوره های دینی ‚ اخلاقی ‚‌ خانوادگی و .... ( به صورت حضوری و مکاتبه ای ).
- برگزاری برنامه های قرانی ( حفظ ‚‌ قرائت ‚ مفاهیم ‚‌ تفسیر ‚ شبی با قران و .... ).
- تبیین فرهنگ امر به معروف و نهی از منکر.

اهم فعالیتهای دفتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری سال 89-90

اهم فعالیت های