برای حفظ سلامت مردم

نظارت بهداشتی در ایام تاسوعا و عاشورای حسینی در بویین زهرا شدیدتر شد

در ایام عزاداری سید و سالار شهیدان حضرت اباعبدالله الحسین(ع) در تاسوعا و عاشورای حسینی، با محوریت نظارت بر وضعیت بهداشتی محل های تهیه نذورات و محل های تهیه و توزیع مواد غذایی و ارائه آموزش‌های بهداشتی در محل به متولیان عزاداری‌ها، از آشپزخانه ها و محل های تهیه نذورات این ایام توسط واحد بهداشت محیط مرکز بهداشت شهرستان بویین زهرا بازدید شد.

مهندس لیلا رسولی، کارشناس ارشد بهداشت محیط مرکز بهداشت شهرستان بویین زهرا با بیان این خبر، گفت: چون نذورات مردم شریف شهرستان بویین زهرا، همراه با سراسر کشور، در ایام تاسوعا و عاشورا افزایش می یافت، با توجه به اهمیت سلامت مردم، نظارت بر مواد غذایی اولیه، شرایط پخت و توزیع مواد غذایی از اهمیت بالایی برخوردار بود.

به گفته این کارشناس ارشد بهداشت محیط، تامین سلامت شهروندان و عزاداران حسینی در مکان های عمومی ضروری بود و دقت در تهیه مواد اولیه نذورات، شرایط نگهداری مواد غذایی، رعایت زنجیره دمایی در تهیه و توزیع مواد غذایی در جلوگیری از بروز بیماری های مرتبط با غذا و مسمومیت های غذایی در مکان هایی که به صورت عمومی غذا تهیه و توزیع می شد، توصیه شد.

مهندس هاجر نصرالهی، کارشناس بهداشت محیط مرکز بهداشت شهرستان بویین زهرا نیز در این باره گفت: در برنامه طرح تشدید، از کلیه آشپزخانه های مساجد، حسینیه ها و تکایا و محل های تهیه نذورات بازدید شد و بر رعایت بهداشت فردی از قبیل تهیه کارت بهداشت و گواهینامه آموزش بهداشت، استفاده از روپوش کار مناسب، شرایط ساختمان و بهسازی محیط کار و رعایت بهداشت محیط در هنگام پخش نذورات تاکید شد.

شایان ذکر است، این دو کارشناس بهداشت محیط مرکز بهداشت شهرستان بویین زهرا، روزهای 18 و 19 شهریور 98 مصادف با تاسوعا و عاشورای حسینی از تکایای شهر بویین زهرا بازدید داشتند و آموزش های لازم را در خصوص استفاده از ظروف یک بار مصرف مجاز به مسؤولان تکایا ارائه کردند.

بيشتر