ائمه جماعات دانشگاه، فرصت حضور در جمع دانشگاهیان را غنیمت بشمارند

به برکت انقلاب اسلامی، خون شهدا، مجاهدت های امام راحل و رهنمودهای رهبر معظم انقلاب، باید فرصت حضور در جمع دانشگاهیان را غنیمت بدانیم.

این موضوع را حجت الاسلام والمسلمین دکتر حسین حیدری، مسؤول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه علوم پزشکی قزوین، در نشست هم اندیشی ائمه جماعات دانشگاه بیان کرد.

این نشست با قرائت آیاتی از قرآن مجید آغاز شد و حجت الاسلام والمسلمین دکتر حیدری، در ادامه سخنانش به داشتن برنامه های فرهنگی مفید و موثر در دانشگاه توسط ائمه جماعات دانشگاه تاکید کرد و گفت: ائمه جماعات، باید قدر این فرصت را بدانند و حضوری موثر و مفید در مکان های اقامه نماز جماعت داشته باشند.

مسؤول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه علوم پزشکی قزوین، در بخش دیگری از سخنان خود به تبیین و تشریح بیانیه گام دوم انقلاب اسلامی پرداخت و خاطر نشان کرد: ائمه جماعات با استفاده از این بیانیه به ایجاد امید در جامعه بپردازند.

ایشان ضمن اینکه خواستار بیان دستاورد های انقلاب اسلامی برای جامعه دانشگاهی شد، برخی تلاش های متولیان فرهنگی برای رشد و افزایش معنویت و اخلاق در سطح دانشگاه را تبین کرد.

در ادامه این نشست، ائمه جماعات دانشگاه، نظرات و پیشنهادهای خود را بیان کردند. نشست مذکور، روز 22 خرداد 1398 توسط نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه علوم پزشکی قزوین، برگزار شد.