اگر شهید نشوید می میرید

حجت الاسلام  حیدری مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه علوم پزشکی قزوین با اشاره به آیات و روایات درخصوص مقام شهید و شهادت و جایگاه والای خانواده معظم شهدا  گفت: اگر شهید نشوید می میرید.

دکتر حیدری که در جمع خواهران شهید معاونت آموزشی دانشگاه به مناسبت گرامیداشت هفته دفاع مقدس در دفتر نهاد رهبری سخن می گفت، ضمن گرامیداشت یاد و نام شهدا خاطر نشان کرد: حضور خواهران شهید در جامعه همچون حضرت زینب سلام الله در کربلا می باشد که باید به بیان حقایق  دفاع مقدس و رشادت های شهیدان بپردازند.

ابتدای جلسه حجت الاسلام عسگری معاون نهادنمایندگی مقام معظم رهبری  در سخنانی به افتخار آفرینی شهدا اشاره نمود و خاطرنشان شد همه ما به حال شهدا و خانواده شهدا غبطه می خوریم .

در این جلسه خواهران شهید قلی پور، غیاثوند، سرور و داناصفهانی هرکدام ضمن معرفی برادر شهیدشان به بیان خاطرات از زمان شهادت و به نکاتی از وصیت نامه شهیدان اشاره نمودند.

این برنامه شنبه 5 مهر 99 از ساعت 13 تا 14:30در دفتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه علوم پزشکی قزوین برگزار و از خواهران شهید تجلیل شد.