رویداد ها

دانشگاه علوم پزشکی قزوین در تب و تاب برگزاری مراسم روز پرستار

با نزدیک شدن به زادروز حضرت زینب کبری (س) و روز پرستار، مدیریت و کارشناسان اداره پرستاری دانشگاه علوم پزشکی قزوین از یک ماه پیش تا این روزها در گیرودار مقدمات برگزاری بزرگداشت روز پرستار هستند.

فاطمه تیموری، مدیر پرستاری دانشگاه، روز 20 دی را زمان برگزاری مراسم روز پرستار عنوان کرد و گفت: این مراسم به رسم هر سال با همکاری روابط عمومی دانشگاه و واحد پشتیبانی و امور رفاهی برگزار می شود و تک تک کادر پرستاری بیمارستان های دانشگاهی استان و فوریت های پزشکی دعوت می شوند.

به گفته تیموری، دعوتنامه های جداگانه ای نیز برای مقامات استانی؛ رییس، معاونان و مشاوران دانشگاه؛ روسا و مدیران مراکز آموزشی – درمانی و بیمارستان ها و روسای شبکه ها و دانشکده ها ارسال خواهد شد.

مدیر پرستاری دانشگاه اظهار کرد: در این مراسم از برگزیدگان پرستاری و برندگان مسابقات خاطره نویسی، نقاشی و پرستاران مخترع، نیز تقدیر خواهد آمد.

مراسم روز پرستار، روز 20 دی 1397 در سالن همایش های شهید بابایی دانشگاه از ساعت 9 تا 12 برگزار خواهد شد و برنامه های شاد و سرگرم کننده ای نیز برای آن در نظر گرفته شده است.