رویداد ها

بازدید معاون فرماندار قزوین از امکانات مقابله با بحران در مرکز خدمات جامع سلامت کوهین

مهندس نوری چگینی، معاون عمرانی فرمانداری قزوین به همراه دکتر سید علیرضا خونساری، رئیس مرکز بهداشت شهید بلندیان شهرستان قزوین از امکانات ستاد مقابله با بحران امکانات مقابله با بحران بخش کوهین شامل پایگاه هلال احمر، راهداری و مرکز خدمات جامع سلامت کوهین بازدید کردند.

رئیس مرکز بهداشت شهرستان قزوین در جریان این بازدید با اشاره به اینکه یکی از اصول مدیریت خطر بلایا و تهدیدات، داشتن برنامه ریزی برای ایجاد آمادگی در قبل از بروز حوادث است، گفت: به یقین، هر چقدر دانش، باور، مهارت و کارایی انسان در این مرحله افزایش یابد، در مرحله پاسخ به بلایا و تهدیدات، موفق تر خواهد بود. وی اضافه کرد که تاکنون تمرین های زیادی در مراکز و پایگاه های سلامت و نیز در واحدهای ستادی مرکز بهداشت برای کنترل تجهیزات و افزایش تاب آوری و پاسخ در بلایا برگزار شده است.

دکتر خونساری، موضوعات مهم این تمرینات را شامل: آشنایی با آتش و روش های عملی خاموش کردن آن، پشتیبانی و تداوم ارائه خدمات، کنترل تجهیزات و روش عملی استفاده از آنها، فراخوان نیرو و اعزام تیم ارزیابی سریع، آشنایی با کارکردهای اختصاصی و فنی در بلایا، فرماندهی و کنترل، پناه گیری و تخلیه اضطراری عنوان کرد و به استمرار این تمرینات در این مراکز تاکید کرد.

همه دستگاه‌ها، آماده مقابله با بحران

نوری چگینی، معاون فرماندار شهرستان قزوین نیز در این بازدید بر لزوم برگزاری نشست های مدیریت بحران در مواقع خاص تاکید کرد و گفت: این نشست ها باعث هماهنگی بیشتر نیروها برای مقابله با حوادث احتمالی خواهد شد.

ایشان همچنین اهمیت برگزاری مانورها را یادآور شد و گفت: همه دستگاه‌ها باید به طور مرتب، مانورهای موضوعی با سناریوهای مختلف را اجرا کنند تا آمادگی همیشگی برای مقابله با بحران وجود داشته باشد.