رویداد ها

آینده سازان در شهرستان آوج از آزمایشگاه تشخیص طبی مرکز خدمات جامع سلامت این شهر بازدید کردند

به مناسبت هفته کودک با شعار "آینده را باید ساخت"، کودکان مدرسه دخترانه آوج از آزمایشگاه تشخیص طبی مرکز خدمات جامع سلامت این شهر بازدید کردند.

ابوذر رئیسوندی، مدیر شبکه بهداشت و درمان شهرستان آوج با تأیید این خبر ادامه داد: حضور دانش آموزان در محیط های کاری و آشنایی با نحوه کار عملی می تواند زمینه ساز ایجاد تحرک، نشاط، خودباوری و دانش پژوهی در بین قشر آینده ساز کشور شود.

سهیلا قنبری، کارشناس سلامت کودکان شبکه بهداشت و درمان شهرستان آوج نیز با بیان اینکه آشنایی کودکان با محیط های کاری موجب ایجاد اشتغال، نوآوری و شکوفایی می شود گفت: این بازدید در هم سویی با شعار "آینده را باید ساخت" اجرا شد.

این کارشناس ضمن قدردانی از تلاش های مرتضی محبی، مسئوول آزمایشگاه های شهرستان آوج در آموزش نحوه کار در آزمایشگاه و همچنین معرفی دستگاه های آزمایشگاهی به کودکان ادامه داد: بازدید کودکان از آزمایشگاه تشخیص طبی مرکز خدمات جامع سلامت آوج در تاریخ 14 مهر سال 1398 و با همکاری کانون پرورش فکری کودک و نوجوان انجام شد.