رویداد ها

برگزاری جهارمین نشست سال 1398 کارگروه مبارزه با قاچاق کالاهای سلامت محور

دکتر عباس طالبیان، مشاور اجرایی معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی قزوین، از برگزاری نشست کارگروه مبارزه با قاچاق کالاهای سلامت محور در سال 1398 خبر داد.

در ابتدای این نشست، مصوبات نشست پیشین کارگروه مبارزه با قاچاق کالاهای سلامت محور و میزان تحقق به آن‌ها بررسی گردید و در ادامه گزارشی از بازدید مشترک کارشناسان حوزه‌های نظارت بر دارو و مخدر و نظارت بر تجهیزات پزشکی معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی قزوین از داروخانه‌های سطح استان که تجهیزات پزشکی عرضه می‌نمایند، ارائه گردید.

در ادامه، در خصوص آشنایی با برچسب اصالت کالا و راه‌های استعلام فرآورده‌های سلامت‌محور توضیحات مختصری به اعضاء کارگروه داده شد و در خاتمه بخشنامه‌های الزام الصاق شناسنامه‌های اصالت و رهگیری بر روی بسته‌بندی محصول نهایی تولیدی دارو و مکمل و کالای تجهیزات و ملزومات پزشکی مورد بررسی قرار گرفت و هر یک از اعضاء کارگروه به بیان نظرات پیشنهادی خود در رابطه با نحوه اجرای این بخشنامه‌ها پرداختند.

گفتنی است چهارمین نشست سال 1398 کارگروه مبارزه با قاچاق کالاهای سلامت محور، روز 29 آبان سال 1398، در معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی قزوین، با حضور نمایندگان دستگاه‌های عضو کارگروه برگزار شد.