رویداد ها

برگزاری دوره های آموزشی ویژه متصدیان عطاری ها

مهندس رامش مهرآئین، کارشناس نظارت بر فرآورده های طبیعی، سنتی و مکمل معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی قزوین از برگزاری دوره آموزشی برای متصدیان عطاری ها به همت معاونت غذا و دارو خبر داد.

مهندس رامش مهرآئین در خصوص عناوین آموزشی این دوره بیان نمود: در این دوره متصدیان عطاری ها با ضوابط عرضه گیاهان دارویی، انواع گیاهان و كاركرد آنها، نگهداری و عرضه مناسب گیاهان دارویی،  قوانین موجود در این حوزه و تبعات قانونی تخلفات این حوزه آشنا شدند.

به گفته مهندس مهرآئین عواقب قانونی ارائه هر گونه فرآورده در عطاری ها و ایجاد بیماری و عارضه برای فرد مصرف کننده متوجه متصدی عطاری خواهد بود.

گفتنی است با هدف ساماندهی عطاری ها  و به منظور آشنایی با گیاهان دارویی و قوانین و مقررات مربوطه، جلسه آموزشی ویژه متصدیان عطاری ها در روز 28 آبان 1398 در محل جهاد دانشگاهی استان قزوین برگزار گردید.