رویداد ها

مراسم معارفه معاون آموزشی علوم پایه برگزار شد

مراسم معارفه معاون آموزشی علوم پایه، روز 22 دی 1398 در اتاق جلسات دانشکده پزشکی با حضور دکتر سید امیر فرزام، رئیس دانشکده پزشکی، دکتر زهره یزدی، مسئول دفتر مطالعات توسعه و آموزش دانشکده و  مدیران گروه ها و بخش های علوم پایه برگزار گردید.

در ابتدا ریاست دانشکده پزشکی ضمن معرفی دکتر احسان عالی بعنوان معاون آموزشی جدید علوم پایه به بیان و تشریح ویژگی های شخصیتی و علمی وی پرداخت. در ادامه ضمن توضیح  اینکه دانشکده یزشکی ملزم به داشتن معاونت آموزشی علوم پایه می باشد، با بیان عملکرد حوزه آموزشی علوم پایه، از خداوند متعال برای ایشان توفیق و موفقیت روز افزون را خواستار شدند.

دکتر زهره یزدی، مسئول دفتر مطالعات توسعه  و آموزش دانشکده هم به تشریح برنامه اعتبار بخشی پرداخت و توضیحات لازم را بیان کرد.
دکتر احسان عالی، مدیرگروه فارماکولوژی دانشکده پزشکی و دارای مدرک دکترای فارماکولوژی و استادیار دانشکده پزشکی هستند.