رویداد ها

نشست ساماندهی دانشجویان جهادگر و بسیجی و داوطلب برگزار شد

نشست ساماندهی دانشجویان جهادگر و بسیجی و داوطلب در تاریخ ۱۵ دیماه ۹۹ در معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی قزوین  با حضور مسئولین گروه های بسیج دانشجویی خواهران و برادران و کانون جهادگران دانشجویی برگزار شد.

دکتر ناهید یزدی، معاون فنی مرکز بهداشت استان قزوین، در این نشست به طرح شهید قاسم سلیمانی و جایگاه نیروهای مردمی در اجرای برنامه های آن در مدیریت کووید ۱۹ اشاره کرد.

سپس مهندس حمید گلناری، مسئول اردوهای جهادی در معاونت بهداشتی به محورهای همکاری دانشجویان اشاره کرده و چالش ها و راههای همکاری متقابل در طرح شهید قاسم سلیمانی را مطرح نمود.

در این نشست دکتر علیرضا مهرعلیان، رئیس مرکز بهداشت شهرستان قزوین و مهندس محسن نوری،  مسئول امور مشارکت های اجتماعی دانشگاه علوم پزشکی قزوین و برخی از کارشناسان نیز از دو حوزه بسیج و گروه جهادی و بهداشت حضور داشتند و راه های افزایش همکاری های متقابل در استفاده از ظرفیت های دو طرف را بررسی کردند و تصمیم گیری شد.