رویداد ها

بازدید جامع حوزه درمان استان قزوین از بيمارستان بویین زهرا

رضا جباربيگي. مسؤول روابط عمومی بيمارستان بویین زهرا از بازدید جامع در اين مركز توسط تیم اعزامی از معاونت درمان دانشگاه علوم پزشکی قزوین برای ارزیابی همزمان تمام بخش ها و واحدهای خدمت رسان بیمارستان با محوریت کووید ۱۹ در زمستان ۹۹ خبر داد.

این بازدید با حضور دکتر رجبی، مدیر امور بیماری ها، دکتر ابراهیمی، مدیر نظارت بر درمان و اعتباربخشی، تیموری مدیر پرستاری، حسینی مدیر امور آزمایشگاه ها، ربیعی رییس اداره تجهیزات پزشکی، کیایی رییس اداره اقتصاد و درمان معاونت درمان، روز ۲۲ دی ۹۹ انجام شد.

دکتر محمود فرهادي، رئيس بيمارستان بویین زهرا هم گزارشی از آخرین وضعیت راه اندازی سي تي اسكن و خدمات ارائه شده در بیمارستان از زمان شيوع كوويد 19 ارائه کرد.

در پایان این بازدید، نشست هم انديشي بين مديران معاونت درمان دانشگاه و مسؤولان بيمارستان برگزار شد كه مديران معاونت درمان ضمن قدردانی از اقدامات انجام شده، قول های مساعدی برای كاهش مشكلات بیمارستان دادند.