رویداد ها

در دانشکده پیراپزشکی قزوین

معارفه دانشجویان ورودی جدید رشته فوریت های پزشکی برگزار شد

تقی کریمی، مسؤول روابط عمومی دانشکده پیراپزشکی قزوین گفت: معاون آموزشی دانشکده، مدیر و اعضای هیات علمی گروه فوریت‌های پزشکی، مسؤول و کارشناسان اداره آموزش و اعضای انجمن علمی فوریتهای پزشکی، با تعدادی از دانشجویان ورودی جدید رشته فوریتهای پزشکی پیش بیمارستانی در مقاطع کارشناسی پیوسته و ناپیوسته، دیدار و گفت و گو کردند.

وی اظهار کرد که این نشست برای آشنایی دانشجویان بود و دکتر یوسف اکبری، معاون آموزشی دانشکده پیراپزشکی، در مورد نقش واحدهای مختلف دانشکده، تشریح آیین نامهها و فرآیندهای آموزش مجازی، سخن گفت و نظرات دانشجویان را شنید.

به گفته کریمی، پایان نشست، با تاکید مدیرگروه و اعضای هیات علمی، دانشجویان به برقراری ارتباط مستمر با گروه و اساتید مشاور ترغیب شدند. وی افزود که این نشست، روز 25 بهمن 99 در سالن اجتماعات دانشکده و با رعایت پروتکل های پیشگیری از کرونا برگزار شد.