پیام تسلیت رییس دانشگاه علوم پزشکی قزوین به مناسبت درگذشت حضرت آیت الله باریک بین

روح پُر فتوح حضرت آیت الله باریک بین در جوار رحمت حق آرام گرفت و فراق چندین ساله پایان یافت تا پدری داغدار به فرزند شهیدش بپیوندد.
 خورشید پُر فروغ معنویت و اخلاص به خاموشی گرایید تا انوار مهربانانه مردی که پدر معنوی قزوین لقب داشت، بیش از پیش بر دل ها بتابد.
استان قزوین امروز عزادار مجاهدی نستوه است و در غم فراق یار دیرین امام(ره) و رهبری معظم، می گرید.
رحلت جانسوز حضرت آیت الله باریک بین نماینده فقید ولی فقیه و امام جمعه سابق قزوین را به حضرت ولی عصر (عج)، مقام معظم رهبری، حوزه های علمیه و مردم خدا جوی استان قزوین و بیت معظم آن مرحوم تسلیت و تعزیت عرض می کنیم.
از درگاه خداوند تبارک و تعالی برای ایشان علو درجات و برای بازماندگان صبر و اجر مسئلت داریم.
                                                                                                                                       دکتر منوچهرمهرام
                                                                                                                         رییس دانشگاه علوم پزشکی قزوین