پیام تبریک رییس دانشگاه علوم پزشکی قزوین به مناسبت روز دندانپزشکی
بسمه تعالی

اهمیت نقش سلامت دهان و دندان در حفظ سلامتی و جلوگیری از بروز بسیاری از بیماری­ها بر کسی پوشیده نیست.
 دندانپزشکان بعنوان یکی از اعضای تیم سلامت؛ با توجه به خدماتی که در راستای درمان بیماری‌های دهان و دندان، ارتقای سطح سلامت، پیشگیری و آموزش روش‌های بهداشتی به افراد جامعه ارایه می
­دهند، نقش بسیار مهم و قابل توجهی در نظام سلامت و ارتقای کیفیت زندگی افراد جامعه ایفا می­کنند.

23 فروردین ­ماه، روز دندانپزشک را به جامعه دندانپزشکی دانشگاه به ­ویژه استادان، اعضای هیأت علمی، دندانپزشکان، دانشجویان و کارمندان عزیز دانشکده دندانپزشکی و معاونت بهداشتی، تبریک می­گویم، امیدوارم با همکاری و همدلی شما عزیزان، بتوانیم در اجرای طرح تحول سلامت دهان و دندان نقش ارزنده­ای را ایفا کرده و گام­های بلند و استواری را در راستای اعتلا و اقتدار دانشگاه برداشته و برگ زرین دیگری بر کارنامه درخشان و پرافتخار دانشگاه علوم پزشکی قزوین بیافزاییم.