قول مساعد معاون درمان وزیر بهداشت برای تسریع در پروژه های حوزه درمان قزوین

1397/4/19 سه‌شنبه

روز 13 تیر 1397 دکتر جان بابایی، معاون درمان وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی در سفر یک روزه خود از مراکز آموزشی - درمانی شهر قزوین بازدید کرد و در جریان پیشرفت پروژه‏های عمرانی در دست اقدام بخش درمان دانشگاه علوم پزشکی قزوین قرار گرفت.

دکتر امیر محمد کاظمی فر، معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی قزوین در توضیح این خبر گفت: دکتر جان بابایی اولین بازدید خود را از مرکز آموزشی - درمانی ولایت آغاز کرد و از بخش‏های شیمی درمانی، اورژانس و پروژه در حال ساخت رادیوتراپی این مرکز دیدن کرد و برای پیشبرد بهتر این پروژه، قول مساعدت‏هایی داد.

به گفته دکتر کاظمی فر، مرکز بعدی که مورد بازدید هیئت بازدید کننده قرار گرفت، بخش‏های اورژانس، درمانگاه، اتاق عمل، NICU ، PICU و شیمی درمانی مرکز آموزشی - درمانی قدس بود و با توجه به قدیمی بودن مرکز، معاون درمان وزیر بهداشت اعلام کرد که فضای بیمارستان به لحاظ حساسیت کاری، نیازمند تغییر و بهسازی طبق استانداردهای جاری است.

این مقام وزارتی و هیئت همراه پس از آن وارد مرکز آموزشی - درمانی شهید رجایی شدند و پس از بازدید از بخش‏های اورژانس، اتاق عمل و ICU از پروژه الحاقی این مرکز نیز بازدید کردند و دکتر جان بابایی ضمن اشاره به نرخ بالای سوانح جاده‏ای در قزوین عنوان کرد: ساخت یک مرکز ترومای تخصصی برای استان ضروری است و اعتباراتی نیز برای آن در نظر گرفته خواهد شد.

دکتر جان بابایی سپس بازدیدی از مرکز آموزشی - درمانی بوعلی‏ سینا داشت و در این مرکز نیز با بررسی بخش‏های آنژیوگرافی، عفونی و اورژانس، از تغییرات ایجاد شده، ابراز رضایت کرد و قول داد برای تعجیل در راه‏اندازی بخش دوم مراقبت‏های ویژه این مرکز، اعتباراتی تخصیص دهد.

آخرین مرکزی که مورد بازدید متولی درمان وزارت بهداشت قرار گرفت، مرکز آموزشی - درمانی کوثر بود که از خدمات این مرکز و اقدامات انجام شده برای ترویج زایمان طبیعی بازدید داشت.

گفتنی است، سفر یک روزه دکتر جان بابایی و تیم همراهش، با نشستی با مسؤولان کانون معلولین توانای استان قزوین و شنیدن درد دل و نیازهای درمانی معلولان این کانون به پایان رسید و در پایان نیز بازدیدی از گروه بهداشتی فیروز و محصولات آن  انجام شد.