چهارمین نشست کمیته درمان و حمایت های اجتماعی شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر استان قزوین برگزار شد

1397/5/15 دوشنبه

چهارمین نشست کمیته درمان و حمایت های اجتماعی شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر استان قزوین، با حضور اعضا و به ریاست دکتر منوچهر مهرام، رئیس دانشگاه علوم پزشکی قزوین، صبح روز 15 مرداد 97 در دفتر ریاست برگزار شد.

در این نشست، پس از تلاوت آیاتی از کلام الله مجید، دستگاه ها و سازمان های عضو کمیته، گزارش اقدامات خود در مورد مصوبات نشست پیشین را ارایه کردند و در ادامه، گزارش تحلیلی آمار معتادان متجاهر استان توسط اداره کل بهزیستی و نیروی انتظامی ارایه شد.

برگزاری کلاس های آموزشی بهداشت باروری و پیشگیری از بیماری های آمیزشی در کمپ های درمان سوء مصرف مواد بانوان، ایجاد مرکز مدیریت مورد توسط اداره کل بهزیستی و همکاری شهرداری و هماهنگی برای تحت پوشش بیمه قرار گرفتن معتادان متجاهر از مصوبات این نشست بود.

تاکید بر همکاری همه سازمان های مسؤول برای شناسایی و حمایت از معتادان متجاهر با اولویت کسانی که مشکل جدی تر دارند، از دیگر موضوعاتی بود که در این نشست در مورد آن ها بحث و تبادل نظر شد.

کمیته درمان و حمایت های اجتماعی، یکی از کمیته های شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر استان است که 16 عضو دارد و نشست های آن به ریاست رئیس دانشگاه علوم پزشکی برگزار می شود.