پیام تبریک رییس محترم دانشگاه به مناسبت 17 مرداد روز خبرنگار

1397/5/17 چهارشنبه

اطلاعات مبنای اصلی تصمیم گیری و تصمیم سازی در اجتماع است و جامعه ای پویاست که گردش اطلاعات در آن روان و آزاد باشد.

خبرنگار، آن عنصر فعال اجتماع است که در فراهم آوری، چیدمان و در دسترس قرار دادن اطلاعات برای  همگان، نقش اساسی دارد.

چشم بینا، گوش شنوا و احساس مسوولانه شما در دیدن مشکلات ، شنیدن صدای مردم و انتقال درست و کامل آن به مسوولان و تصمیم گیرندگان و نقد منصفانه چالش ها فارغ از وابستگی ها و جانبداری های خطی و جناحی و قومی همواره بزرگ ترین یاور پنهان ما بوده است.

اینجانب با باور بر این تلاش های ستودنی، کار حساس اطلاع رسانی و آگاهی بخشی شما خبرنگاران صبور و کم توقع و اهالی صادق رسانه را به ویژه در حوزه حساس  سلامت ارج می نهم و ضمن ادای احترام به روح تمام جانباختگان عرصه خبررسانی، روز خبرنگار را به شما تبریک و تهنیت می گویم.

از خدای سبحان برای همگان توفیق وسلامتی همراه با خانواده آرزو مندم.

دکتر منوچهر مهرام