در استان قزوین

نخستین نشست کمیته بهداشت و درمان ستاد پیاده روی اربعین برگزار شد

1397/6/21 چهارشنبه

نخستین نشست کمیته بهداشت و درمان ستاد پیاده روی اربعین، همزمان با اولین روز ماه محرم با حضور اعضا و به ریاست دکتر منوچهر مهرام، رئیس دانشگاه علوم پزشکی و رئیس کمیته، روز 20 شهریور 1397 در سالن ستاد دانشگاه برگزار شد.

در این نشست، ابتدا علی فخار سلیمانی، جانشین رئیس و دبیر کمیته گزارشی از اقدامات این کمیته در برنامه پیاده روی اربعین سال گذشته ارایه داد و به بیان نقاط قوّت و ضعف و همچنین تجربیات برای برگزاری بهتر این برنامه در اربعین پیش رو پرداخت.

در ادامه، اعضای کمیته به بیان دیدگاه ها و نظرات خود پرداختند و سپس دکتر منوچهر مهرام، رئیس کمیته بهداشت و درمان ستاد پیاده روی اربعین در سخنان کوتاهی ضمن تشکر از حضور اعضا و گلایه از غیبت تعدادی از آنان گفت: ما گزارش سال پیش را شنیدیم، باید از تجربیات سال گذشته برای بهتر شدن و رفع نواقص در برنامه امسال استفاده کنیم.

رئیس دانشگاه با اشاره به ناهماهنگی های سال پیش در تحویل دارو، گفت: یکی از وظایف و مسوولیت های کمیته بهداشت و درمان، تامین سلامت زوار است و نباید اجازه داد که افراد غیر مسؤول در این زمینه مداخله کنند، بنابر این امسال این موضوع باید به دقت پیگیری شود.

دکتر مهرام در پایان با آرزوی برگزاری شایسته مراسم پیاده روی اربعین از همه اعضا خواست تا نسبت به اجرای دقیق بندهای مصوب در نشست ها اقدام و گزارش کنند.

گفتنی است، با ابلاغ استاندار دکتر منوچهر مهرام، رئیس دانشگاه علوم پزشکی به عنوان رئیس کمیته بهداشت و درمان ستاد پیاده روی اربعین استان فعالیت می کند.