به میزبانی دانشگاه علوم پزشکی قزوین

سومین نشست شورای مرکزی روابط عمومی های استان قزوین برگزار شد

1397/9/11 يكشنبه

سومین نشست ماهانه اعضای 15 نفره دور دوم شورای مرکزی روابط عمومی های استان قزوین، روز 10 آذر 1397 در سالن اجتماعات دانشکده پرستاری و مامایی دانشگاه علوم پزشکی قزوین، برگزار و راهکارهای تعالی و ارتقای جایگاه روابط عمومی ها بررسی شد.

در این نشست، محمد حسن ارداقیان، مدیر روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی قزوین، ضمن خوش امدگویی به شرکت کنندگان و معرفی دانشگاه علوم پزشکی قزوین، به ارایه گزارشی از فعالیت های دانشگاه و روابط عمومی پرداخت.

در ادامه، نصرت الله علیرضایی، مدیر کل روابط عمومی و امور بین الملل استانداری قزوین و دبیر شورای مرکزی روابط عمومی ها در سخنان کوتاهی به بیان معرفی و  ارزیابی شاخص های ارتباطی روابط عمومی ها و همچنین رسانه ها پرداخت و افزود: هم اکنون در استان، گاهی با چالش هایی روبرو هستیم و برای تعامل دو سویه با رسانه ها نیازمند راهکارهایی هستیم تا رسانه فعال را از غیرفعال تشخیص دهیم.

برگزاری اردوهای علمی، سفر به استان های دیگر و دیدار با مدیران کل استان و شنیدن دیدگاه ها و نظرات آنان از دیگر موضوعاتی بود که دبیر شورای مرکزی روابط عمومی های استان به آن ها اشاره کرد.

این نشست با ابراز نظر و پیشنهاد های اعضا با موضوعات مختلف نشست مشترک با هیأت مدیره خانه مطبوعات، معرفی شورای مرکزی روابط عمومی ها، تشکیل کمیته ها، برنامه ریزی و بازشناسایی اساسنامه شورا ادامه یافت.

در پایان، اعضای شورای مرکزی روابط عمومی ها، از مرکز مهارت های بالینی دانشگاه، بازدید کردند. این مرکز یکی از مجهز ترین مراکز آموزش مهارت های بالینی کشور است.