برنامه های چهل سالگی انقلاب اسلامی محور نشست فرهنگی دانشگاه

1397/11/1 دوشنبه

شورای فرهنگی دانشگاه علوم پزشکی قزوین با 4 دستور جلسه تشکیل جلسه داد.

مهمترین محورهای این نشست که 3 دی ماه و در آستانه دهه فجر انقلاب اسلامی برگزار شد، تصویب برنامه های چهل سالگی انقلاب بود.

در این نشست، تبارک از کارشناسان حوزه فرهنگی و دانشجویی به تبیین برنامه های این حوزه در ایام دهه مبارک فجر و ایام سوگواری شهادت حضرت زهرا (س) پرداخت، برگزاری همایش فصل نو، فصل نشاط علمی، غبارروی مزار شهداء انقلاب اسلامی، دیدار با خانواده های معظم شهدائ انقلاب مرتبط با کارکنان دانشگاه، اجرای برنامه سلوک نخبگان با حضور موسوی مدیر عامل گروه بهداشتی فیروز از مهمترین برنامه های چهل سالگی انقلاب در حوزه فرهنگی و دانشجویی بود.

در ادامه ارداقیان مدیر روابط عمومی دانشگاه از انتشار کتابچه چلچراغ با موضوع دستاوردهای حوزه سلامت پس از پیروزی انقلاب اسلامی و ساخت کلیپ های کوتاه با همین موضوع خبر داد، ارداقیان در ادامه گفت: پخش برنامه های ضبط شده با موضوع دستاوردهای انقلاب در حوزه سلامت، برپایی نمایشگاه عکس انقلاب، فضاسازی محیطی ستاد و مراکز و طراحی اینفوگرافی شاخص های مقایسه ای سلامت از دیگر برنامه های روابط عمومی برای چهلمین سالروز پیروزی انقلاب اسلامی است.

مدیر روابط عمومی دانشگاه همچنین از نشست با مدیر حوز های علمیه استان به منظور ارائه دستاوردهای حوز ه سلامت و تشریح بحث طب سنتی و انحرافات پیش آمده با عنوان طب اسلامی در آینده نزدیک گفت.

در پایان نشست ضمن تصویب برنامه های پیشنهاد شده با تأسیس دو کانون دانشجویی سلامت و کانون محیط زیست موافقت شد.