مدیران، باید از تماشاگری در عرصه مدیریت به ایفای نقش برسند

1397/11/6 شنبه

روز چهارم دی 1397 و به میزبانی دانشگاه علوم پزشکی قزوین، همایش مدیران و کارشناسان دفاتر بازرسی کلان منطقه شش کشور، شامل: دانشگاه های علوم پزشکی قزوین، زنجان، البرز، قم و اراک و دانشکده های علوم پزشکی ساوه و خمین برگزار شد.

در این برنامه، دکتر سید مهدی الوانی، عضو هیأت علمی دانشگاه آزاد اسلامی – واحد قزوین، در سخنانی با موضوع "نحوه تصمیم گیری و تصمیم سازی از روش های نوین مدیریتی"، گفت: در سازمان های دولتی، مدیران باید از حالت تماشاگری به ایفای نقش، تغییر وضعیت داشته باشند.

این مُدرّس دانشگاه تصریح کرد که مدیر به جای نشستن در اتاقش، باید مرتب در حال تردد در واحدش باشد و در واقع در نقش مراجعه کننده قرار گیرد.

دکتر الوانی با انتقاد از اینکه برخی فرایندها در سیستم اداری، به بیماری های مزمن تبدیل شده است؛ گفت: همانند فردی که به بیماری مزمن فشار خون عادت کرده و با آن زندگی می کند، متأسفانه برخی فرایندهای سیستم اداری، ناقص هست و عجیب اینکه همه به اجرای ناقص آن ها عادت کرده اند.

ضرورت احصاء و اصلاح فرایندها

در این برنامه، پس از تلاوت آیاتی از قرآن کریم و نواختن سرود ملی، حاضران، نماهنگی با موضوع "آشنایی با قزوین" دیدند و در ادامه، دکتر سید مجتبی سید صادقی، رییس اداره بازرسی و پاسخگویی به شکایات دانشگاه علوم پزشکی قزوین، به مهمانان خیرمقدم گفت.

همچنین، دکتر مجید بهرامی، مشاور اجرایی رییس دانشگاه علوم پزشکی قزوین به ضرورت احصاء و اصلاح فرایندها در سیستم های اداری تأکید کرد.

لزوم آموزش مداوم کارکنان

سپس، مهندس خیّری، کارشناس دفتر بازرسی وزارت بهداشت، در سخنانی به لزوم آموزش مداوم کارکنان دفاتر بر اساس نیازسنجی تأکید کرد. ایشان همچنین در مورد چک لیست های پدافند غیرعامل، نکاتی را بیان کرد و پیش درآمدی بر برنامه عملیاتی سال 1398 داشت.

یادآور می شود، این برنامه در سالن کنفرانس دانشکده پرستاری- مامایی دانشگاه علوم پزشکی قزوین برگزار شد و حاضران، پس از آن که نماز ظهر و عصر را در مصلای دانشگاه اقامه کردند، بر مزار شهدای گمنام حضور یافته و به آنان ادای احترام کردند. صرف ناهار، پایان این همایش بود.