در شهرستان البرز

کلینیک ویژه تخصصی و فوق تخصصی محمدیه افتتاح شد

1397/11/15 دوشنبه

روز 15 بهمن 1397 و در چهارمین روز از چهلمین دهه فجر انقلاب اسلامی، کلینیک ویژه تخصصی و فوق تخصصی محمدیه و همچنین مرکز خدمات جامع سلامت شماره دو این شهر با حضور عبدالمحمد زاهدی، استاندار قزوین، بطور رسمی آغاز به کار کرد.

کلینیک ویژه و مرکز خدمات جامع سلامت شهر محمدیه، در شهرستان البرز، در زمینی به مساحت یک هزار و 650 مترمربع و با زیر بنای یک هزار و 666 مترمربع در سه طبقه احداث شده است. این پروژه سلامت محور با صرف هزینه 35 میلیارد ریالی، احداث و تکمیل شده است.

ارائه خدمات در مرکز خدمات جامع سلامت

در کلینیک ویژه تخصصی و فوق تخصصی، پزشکان متخصص، قلب، زنان، عفونی و روانپزشکی، به شهروندان، خدمات تخصصی را ارایه می دهند و در مرکز خدمات جامع سلامت، مردم، خدماتی، مانند: مراقبت سلامت، دندانپزشکی، مراقبت مادران باردار و پزشک عمومی را دریافت می کنند.

حجت الاسلام والمسلمین موسوی موینی، امام جمعه محمدیه؛ دکتر منوچهر مهرام، رییس دانشگاه علوم پزشکی قزوین؛ رضا گروسی، فرماندار البرز؛ بخشدار، شهردار، رییس شورای اسلامی و جمعی از مسؤولان شهری و محلی محمدیه، در آیین افتتاح این پروژه ها حضور داشتند.