تودیع و معارفه مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه علوم پزشکی قزوین

1397/12/15 چهارشنبه

آیین تکریم و قدردانی از خدمات سیزده ساله حجت الاسلام و المسلمین سید فتاح مرتضوی و معارفه حجت الاسلام و المسلمین دکتر حسین حیدری مسؤول دفتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه علوم پزشکی قزوین، با حضور حجت الاسلام و المسلمین دکتر علی تقوی، معاون منابع انسانی نهاد مرکزی نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه ها و جمعی از اعضای هیات علمی، روسا، مدیران و کارکنان دانشگاه روز 15 اسفند 97 در سالن اجتماعات شهید بابایی دانشگاه برگزار شد.

حجت الاسلام و المسلمین دکتر علی تقوی، معاون منابع انسانی نهاد مرکزی نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه ها،در این مراسم که قرائت آیاتی از کلام الله مجید و پخش سرود ملی جمهوری اسلامی، آغاز گر آن بود، در سخنان کوتاهی با تشکر از خدمات حجت الاسلام والمسلمین حاج آقا مرتضوی و معارفه حجت الاسلام و المسلمین دکتر حسین حیدری گفت: مقام معظم رهبری تاکید دارند که نمایندگی های ایشان در دانشگاه ها، مبلغ خوبی برای دین باشند.

معاون منابع نهاد مرکزی افزود:  مقام و جایگاه در معادلات الهی عکس آن چیزی است که مادی گرایان نشان می دهند، در این دیدگاه، آنچه به انسان ارزش می دهد، صفای باطن، صدق در گفتار و رفتار است.

دکتر علی تقوی ادامه داد: اگر نسبت به همه همنوعان خود محبت داشتیم، ارزش دارد. خداوند، نرم خویی و محبت را رحمت از طرف خود می داند و اگر بد اخلاق و عبوس باشید، مردمان از دورتان پراکنده می شوند.

ایشان در بخش دیگری از سخنانشان به اشاره به رحمانیت خداوند تبارک و تعالی گفت: خدا به ما سفارش می کند و می فرماید: از کسانی که به تو بدی می کنند، گذشت کنید و برای آنان آمرزش الهی را بخواهید و بالاتر از این، در امور از آنان مشورت خواهی کنید. این رفتار به انسان ارزش می دهد و جایگاه او را برتر می کند.

ایشان با برشمردن برخی ویژگی های شخصیتی حاج آقا مرتضوی افزود: دفتر نهاد، باید پناه همه باشد. خط و خط بازی در نهاد معنا ندارد. به فرموده مقام معظم رهبری شاخصه و مرز، انقلابی بودن است. همه باید دنبال اعتلای انقلاب و اسلام باشیم. اگر کسی نقدی کرد، نباید انگ ضد انقلابی به او زد.

حجت الاسلام و المسلمین دکتر تقوی در پایان به رتبه علمی کشور و جایگاه دانشگاه های علوم پزشکی اشاره کرد و گفت : دانشگاه علوم پزشکی، هم در خدمت رسانی پیشتاز است و هم در مرزهای علمی افتخار نظام است.

دکتر منوچهر مهرام دیگر سخنران این مراسم، با تشکر و قدردانی از حضور شرکت کنندگان و خوش آمد گویی به میهمانان نهاد مرکزی، از خدمات صادقانه حجت الاسلام و المسلمین مرتضوی قدردانی کرد و افزود: ایشان از چند مشخصه بارز برخوردارند و چند استعدادی هستند.هم به لحاظ تجربه، دانش، سوابق مدیریتی و تجمیع چند دانش در وجودشان، برای مجموعه دانشگاه علوم پزشکی بسیار مفید بودند و خوشحال هستیم که از وجود ایشان بهره مند بودیم.

رئیس دانشگاه ادامه داد: افتخار داشتیم که از وجود ایشان به ویژه راهنمایی های مختلف در ابعاد فرهنگی، اخلاقی، مدیریتی، حقوقی و اجرایی استفاده کردیم. آگاهی های جامع ایشان برای هیات رئیسه و رهنمود های ارزشمندشان و آموزه های ایشان از نهج البلاغه بسیار درس آموز بود و استفاده کردیم . به ویژه برنامه ثابت آموزشی اخلاق که در جلسات هیات رئیسه داشتند، مورد استفاده همه قرار می گرفت.

دکتر مهرام ادامه داد: یکی از مشخصه های ایشان، ارتباط متقابلی بود که در سطح دانشگاه بین همه گرایش های داشت، تشکل ها، استادان، دانشجویان و کارکنان زیر پوشش پدرانه ایشان بودند و حرف شنوی داشتند. جو دانشگاه را  در شرایطی دوستانه و محبت مثال زدنی نگهداشته بودند و ایشان را به عنوان گوهری می شناختیم و قدرش را هم می دانستیم.

رئیس دانشگاه در پایان با اشاره به قانون مداری حاج آقا مرتضوی ، تبعیت ایشان از قانون را الگوی دیگران دانست و همین موضوع را علت کناره گیری ایشان از مسئولیت دانست و ضمن آرزوی توفیق برای ایشان به حجت الاسلام و المسلمین دکتر حسین حیدری تبریک گفت و افزود: خوشحال هستیم که از وجود ایشان استفاده خواهیم کرد و ما همیشه قدرشناس حضور روحانیت معظم در دانشگاه هستیم و امید واریم، درکنار هم  و با راهنمایی های ایشان در انجام این رسالت مهم موفق باشیم.

در ادامه این مراسم، حجت الاسلام و المسلمین سید فتاح مرتضوی در سخنان کوتاهی با تشکر از همراهی همگان برای حضور و همکاری با دفتر نهاد تشکر و قدردانی کرد و همچنین حجت الاسلام و المسلمین دکتر حسین حیدری، مسئول دفتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاهضمن تشکر از میهمانان،گفت: خداوند جامعه دینی را عاشقانه ترسیم کرده است و یک جامعه متحد در سایه محبت و همدلی، عاشقانه است.

پخش کلیپ  و اهدای لوح تقدیر و هدایا به حجت الاسلام و المسلمین حاج آقا مرتضوی و اهدای حکم حجت الاسلام و المسلمین دکتر حسین حیدری از دیگر برنامه ای اجرایی این آیین بود.