مهندسی آمیزه ای از دانش، هنر و خلاقیت است

1397/12/18 شنبه

دکتر منوچهر مهرام، رییس دانشگاه علوم پزشکی قزوین گفت: مهندسی آمیزه ای  از دانش و هنر و خلاقیت است.

دکتر مهرام که در آئین بزرگداشت روز مهندس و تجلیل از مهندسان شاغل در دانشگاه علوم پزشکی قزوین سخن می گفت، ضمن تأکید بر داشتن وجدان کاری در انجام وظایف گفت: کار در این دانشگاه متعلق به شخص خاصی نیست و هر کسی باید خود را صاحب کار خود بداند.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی قزوین همچنین ضمن تبریک روز مهندس از زحمات همه مهندسان دانشگاه در واحدهای فنی و عمرانی، انفورماتیک، صنایع غذایی، بهداشت محیط و حرفه ای و تجهیزات پزشکی تقدیر کرد.

دکتر مهرام در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به اینکه اجر خدمت به مردم فقط به کسانی که مستیماً با سلامت مردم سر و کار دارند، محدود نمی شود، گفت: همه کسانی که زمینه ارائه خدمت را ارائه می دهند اعم از اینکه فضای فیزیکی را مهیا می کنند، تجهیزات را فراهم می نمایند، سیستم ها و سامانه ها را ایجاد می کنند و همه کسانی که از سلامت آب و غذای مردم محافظت می کنند در این اجر و پاداش سهیم خواهند بود.

آئین بزرگداشت روز مهندس و تجلیل از مهندسان برگزیده دانشگاه شنبه 18 اسفند 97 در سالن اجتماعات دانشگاه و با حضور رئیس و معاونان دانشگاه، رؤسای دانشکده ها، رؤسا و مدیران مراکز آموزشی- درمانی، مدیران شبکه های بهداشت و درمان، مدیران ستادی و کارشناسان و مهندسان شاغل در دانشگاه برگزار شد.

اجرای موسیقی، قطعات نمایشی طنز و پخش کلیپ از دیگر برنامه های این مراسم بود. در بخشی از این مراسم از مهندسان برگزیده دانشگاه در رشته های مختلف با اهداء لوح و هدیه تقدیر شد.