رصد خدمات سلامت در قزوین توسط رییس کمیسیون اصل نود مجلس شورای اسلامی

1398/1/8 پنجشنبه

دکتر داود محمدی، نماینده مردم شهرستان قزوین، آبیک و البرز در مجلس شورای اسلامی و رییس کمیسیون اصل نود، روز هفتم فروردین 98 از پایگاه اورژانس عوارضی شماره 2 (اتوبان قزوین – زنجان) و مرکز آموزشی - درمانی شهید رجایی قزوین حضور یافت و با کادر تیم درمان، ملاقات کرد و از بیماران عیادت داشت.

این مقام مسؤول با همراهی محمدحسن ارداقیان، مدیر روابط عمومی و علی فخار سلیمانی، مدیر مرکز هدایت عملیات بحران دانشگاه علوم پزشکی قزوین، در پایگاه اورژانس عوارضی شماره 2 در مورد نحوه ارائه خدمت کارشناسان و تکنسین های اورژانس به مسافران پُرس و جو کرد که فخار سلیمانی، گزارشی در مورد فعالیت های انجام شده به مردم در ایام نوروز، ارائه کرد.

رییس کمیسیون اصل نود مجلس شورای اسلامی، در ادامه، از مرکز آموزشی - درمانی شهید رجایی قزوین دیدن کرد و ضمن عیادت از بیماران، گزارش لیلا سحرخیز، مدیر پرستاری مرکز را در مورد روند کار تیم درمان و بازسازی های انجام شده از بخش ها، شنید.

دکتر محمدی با اظهار خُرسندی از حضور در جمع دست اندرکاران سلامت قزوین از زحمات آنان قدردانی کرد و سال جدید را به تیم درمانی تبریک گفت و برای کادر درمانی دانشگاه علوم پزشکی قزوین، آرزوی سلامتی کرد.