دانشگاه علوم پزشکی قزوین، دستگاه برتر در برنامه های اوقات فراغت

1398/1/26 دوشنبه

عبدالمحمد زاهدی، استاندار قزوین که همزمان ریاست شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر استان و همچنین ستاد ساماندهی امور جوانان استان قزوین را نیز دارد، در پیام های جداگانه خطاب به دکتر منوچهر مهرام، رییس دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی و درمانی قزوین، از ایشان تقدیر کرد.

در لوح تقدیر استاندار و رئیس شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر استان که روز 21 فروردین 98 تقدیم شد؛ آمده است: از تلاش های جنابعالی در عرصه مبارزه با مواد مخدر در سطح استان که به نجات معتادان و مصون ماندن آحاد مختلف جامعه منجر می گردد، قدردانی می شود.

روز 24 فروردین 98 استاندار و رئیس ستاد ساماندهی امور جوانان استان قزوین با اهدای لوح تقدیر دیگری که حاوی تشکر و قدردانی ایشان بخاطر فعالیت ها و برنامه های دانشگاه علوم پزشکی در حوزه اوقات فراغت بود؛ از رئیس دانشگاه قدردانی کرد.

در این لوح، دانشگاه علوم پزشکی قزوین، بر اساس رأی هیات داوران، جزو دستگاه های اجرایی برتر در زمینه برگزاری برنامه های اوقات فراغت جوانان در سال 1397 معرفی شده است و به همین بهانه، استاندار و رئیس ستاد ساماندهی امور جوانان، از رئیس دانشگاه تقدیر کرد.

پیشتر نیز، استاندار و رئیس شورای هماهنگی مدیریت بحران استان قزوین، با ارسال لوح های  تقدیر جداگانه خطاب به دکتر منوچهر مهرام، رئیس دانشگاه علوم پزشکی قزوین و علی فخار سلیمانی، مدیر عملیات بحران دانشگاه (EOC)  از تلاش ها و همراهی در عرصه های خطیر و پُرحادثه مدیریت بحران و امداد رسانی به آسیب دیدگان در سال 1397 تقدیر کرده بود.