بار دیگر، خیّرین به کمک حوزه سلامت آمدند

1398/4/10 دوشنبه

با اقدام خداپسندانه دکتر علی ذاکری، یک مرکز خیّرساز دیگر به مراکز خدمات جامع سلامت استان قزوین اضافه شد تا جمعیت  17 هزار نفری خیابان نواب شمالی و منطقه هادی آباد قزوین از خدمات سلامت بهره مند شوند.

در آیین آغاز عملیات ساختمانی مرکز خیریه خدمات جامع سلامت مرحومه مهرانگیز مرتضوی، دکتر منوچهر مهرام، رییس دانشگاه علوم پزشکی قزوین، ضمن سپاس و قدردانی از اقدام خداپسندانه خیّرین، بویژه دکتر ذاکری که خدمات در مناطق محروم را مد نظر دارد، گفت: افرادی که از این مرکز، خدمات خواهند گرفت، و مادر بارداری که در این مرکز مورد مراقبت قرار می گیرد و فرزند سالم به دنیا می آورد، بزرگ ترین سرمایه برای دکتر ذاکری خواهد شد.

دکتر مهرام به همکاران خود در دانشگاه علوم پزشکی قزوین و مجریان این طرح توصیه کرد تا پروژه را در وقت طلایی ساخت به سرانجام برسانند و پیش از رسیدن فصل سرما و یخبندان، عملیات ساخت را به اتمام برسانند تا دچار اختلال و احیاناً تعطیلی نشوند.

دکتر علی ذاکری نیز در سخنان کوتاهی  خدای رحمان را بخاطر این توفیق سپاس گفت و افزود: افتخار می کنم که خدا به من توفیق داد تا سه اثر خیر از خود بجا بگذارم و این مرکز چهارمین اقدام خیری است که خداوند نصیب من و خانواده کرد تا با ساخت این مرکز نام همسر مرحومم را زنده نگهدارم.

دکتر علی ذاکری، خیّر سلامت و مدرسه ساز استان نیز با اشاره به مشکلات اداری و دلخوری از برخی ناهماهنگی ها، از همکاری و جدیت رییس دانشگاه، معاون بهداشتی، رییس مرکز مدیریت شبکه معاونت بهداشتی، رئیس مرکز بهداشت شهید بلندیان قزوین و دیگر همکاران آنان قدردانی کرد و اظهار امیدواری کرد تا پروژه در موعد مقرر به بهره برداری برسد.

شایان ذکر است، مرکز خیریه خدمات جامع سلامت مرحوم مهرانگیز مرتضوی، چهارمین اثر خیریه دکتر علی ذاکری است که پس از ساخت دو دبیرستان و مرکز خدمات جامع سلامت مهرگان با متراز 500 مترمربع در سه طبقه و اعتباری بالغ بر 15 میلیارد ریال ساخته می شود و جمعیت 17 هزار و 687 نفری منطقه هادی آباد و خیابان نواب شمالی قزوین را تحت پوشش قرار می دهد.

در آیین آغاز عملیات ساختمانی این پروژه سلامت محور، رحمانی، مدیرکل آموزش و پرورش، دکتر شلویری و جلال امینی، رئیس هیات مدیره و مدیرعامل مجمع خیّرین سلامت، معاونان بهداشتی، توسعه مدیریت و منابع و اجتماعی و مدیر حراست دانشگاه و رئیس مرکز بهداشت شهید بلندیان شهرستان قزوین، حضور داشتند. این برنامه، روز 10 تیر 1398 برگزار شد.