در بازدید رییس دانشگاه علوم پزشکی و مدیر کل آموزش و پرورش مطرح شد؛

سنجش سلامت بیش از هشت هزار نوآموز در استان قزوین

1398/4/26 چهارشنبه

در بازدید روز 26 تیر 1398 دکتر منوچهر مهرام رییس دانشگاه علوم پزشکی قزوین و خیراله رحمانی مدیر کل آموزش و پرورش استان از طرح سنجش نوآموزان بدو ورود به دبستان در استان قزوین، اعلام شد که  از ابتدای تیرماه تا روز بازدید، سلامت بیش از هشت هزار تن از مراجعه کنندگان، مورد سنجش قرار گرفته است. طرح مذکور تا پایان شهریور ماه امسال ادامه دارد.

طبق گزارش احمدی رییس آموزش و پرورش استثنایی، مشخص شد که علاوه بر اینکه تا روز بازدید، هشت هزار و 42 تن از مراجعه کنندگان، مورد سنجش قرار گرفته اند، پنج هزار و 212 تن نیز در نوبت مراجعه قرار دارند.

در این بازدید، مراحل انجام مراقبت نوآموزان بدو ورود به دبستان و همچنین انجام مراقبت دانش آموزان پایه های چهارم، هفتم و دهم در پایگاه سنجش باغچه بان آموزش و پرورش و مرکز خدمات جامع سلامت شماره 6 ولیعصر قزوین بررسی شد. مراحل مختلف معاینه قد، وزن و دندان، بینایی سنجی، شنوایی سنجی، آزمون های حیطه حرکتی، شناختی و کلامی نیز محورهای بازدید بود.

گفتنی است، دکتر حمیدرضا نجاری، معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی قزوین، دکتر علیرضا مهرعلیان، رییس مرکز بهداشت شهید بلندیان شهرستان قزوین و جمعی از کارشناسان آموزش و پرورش و حوزه معاونت بهداشتی دانشگاه در این بازدید حضور داشتند.

طرح سنجش نوآموزان بدو ورود به دبستان استان قزوین در سال تحصیلی آتی، همزمان با سراسر کشور از روز اول تیر 98 در استان آغاز شده است و بناست، سلامت 21 هزار و 750 تن از نوآموزان بدو ورود و دانش آموزان پایه اول و پیش دبستانی استان سنجیده شود.