مژده رییس دانشگاه علوم پزشکی قزوین به کادر پرستاری

1398/5/9 چهارشنبه

با مجوز وزارت بهداشت، در کل کشور، نزدیک به 18 هزار تن استخدام خواهند شد، که در قزوین، با این مجوز، اولویت اول، نیروی پرستاری خواهد بود.

این بخشی از سخنان دکتر منوچهر مهرام، رییس دانشگاه علوم پزشکی قزوین است که آن را در بین جمعی از پرستاران این دانشگاه بیان کرد و افزود: کادر پرستاری، کار بسیار سخت و ارزشمندی بر عهده دارد و اینجانب، هیچ وقت، خط و فاصله ای بین کادر پرستاری و گروه پزشکی در نظر نگرفته ام.

دکتر مهرام همچنین گفت: از مشکلات پرستاران، اطلاع دارم، بخشی از این مشکلات، به اجرای قانون حق الزحمه پرستاری برمی گردد که در لایحه بودجه کل کشور در نظر گرفته نشده است و باید در سطوح بالا حل شود.

توجه به امنیت فکری و ثبات کاری پرستاران

رییس دانشگاه علوم پزشکی قزوین بیان کرد که بحث ناپایداری و بلاتکلیفی استخدامی همکاران پرستار در دست پیگیری است، تا این عزیزان از امنیت فکری و ثبات کاری خوبی برخوردار شوند و در نتیجه آن، هم رضایت شغلی فراهم شود و هم مردم و بیماران از آن منتفع شوند.

دکتر مهرام در پایان سخنان خود گفت: تیم دانشگاه علوم پزشکی قزوین، مانند یک خانواده است و نباید اجازه داده شود، اختلاف نظر بین اعضا به وجود آید و تیم، دچار تزلزل شود. وی افزود که کارکنان باید با شوق و ذوق، وارد محیط کار شوند و با توجه به اینکه فشار کاری بالاست، باید جوّ کاری را جوری آماده کرد تا از این فشارها کاسته شود.

شایان ذکر است، رییس دانشگاه علوم پزشکی قزوین، این سخنان را روز نهم مرداد 1398 در نشست اعطای اعتبارنامه اعضای پنجمین دوره هیأت مدیره نظام پرستاری قزوین بیان کرد. این برنامه، در سالن اجتماعات ساختمان ستاد دانشگاه برگزار شد و رییس دانشگاه علوم پزشکی قزوین از اعضای هیأت مدیره قبلی نیز با اهدای لوح سپاس، قدردانی کرد.