متن پیام تبریک دکتر منوچهر مهرام، رئیس دانشگاه علوم پزشکی قزوین به مناسبت 17 مرداد، روز خبرنگار

1398/5/17 پنجشنبه

به نام خدا
انسان ها همواره در حال ثبت نگاره های زندگی خود هستند و در این میان تنها خبرنگاران هستند که وجود خود را وقف ثبت نگاره برای دیگران می کنند تا آنان را از آنچه نیاز دارند، آگاه سازند. تهیه، تنظیم و ثبت خبر، وظیفه خطیر خبرنگار است که با خط، شکل و طرح، موضوعات پر خطر و مشکل را مطرح می کند. حوزه حساس سلامت، از جمله نهادهای مهم اجتماعی است که نقش اثرگذار خبرنگاران را در تحقق وظایف و ماموریت های خود به خوبی احساس کرده است و از آن سود برده است و هم در آگاهی بخشی به خدمت گیرندگان خود به همراهی خبرنگاران سالم در راستای سلامت اطلاع رسانی سخت محتاج است. اینجانب ضمن گرامیداشت یاد و نام جانباختگان این راه به ویژه شهید محمود صارمی، روز خجسته خبرنگار را به خبرنگاران و سربازان عرصه اطلاع رسانی و آگاهی بخشی صمیمانه تبریک می گویم و برای همگان تندرستی و پیروزی درکنار خانواده و تحت الطاف الهی آرزو دارم.
دکتر منوچهر مهرام رئیس دانشگاه