دومین نشست سال 98 هیأت ‌امنای دانشگاه علوم پزشکی قزوین برگزار شد

1398/10/15 يكشنبه

در دومین نشست سال 98 هیأت امنای دانشگاه علوم ‌پزشکی قزوین، هفت پیشنهاد اختصاصی و 14 پیشنهاد مشترک، قرائت شد و پس از بحث و بررسی، موارد، تصویب شد.

در این نشست، پس از تلاوت آیاتی از کلام ‌الله مجید، دکتر ناصحی، نماینده وزیر و دبیر هیأت‌های امناء و مجامع و شوراها ضمن عرض خوش‌آمدگویی و تقدیر از حضور اعضا، انتصاب دکتر پیمان نامدار را به ریاست دانشگاه، تبریک گفت.

این نشست، روز  15 دی 1398 در وزارت بهداشت برگزار شد و گزارش عملکرد دانشگاه با استفاده از شاخص های منتخب ارائه شد. همچنین گزارش حسابرسی سال 1397 دانشگاه، پس از قرائت، به تصویب رسید.

در نشست مذکور، علاوه بر اعضای هیأت‌امناء و نماینده مرکز بودجه و پایش عملکرد وزارت بهداشت؛ از دانشگاه علوم ‌پزشکی قزوین، معاون‌ توسعه ‌مدیریت و منابع، مدیران مالی و برنامه‌ریزی منابع مالی و بودجه و همچنین مشاور رییس دانشگاه و سرپرست دبیرخانه هیأت‌‌امناء، به منظور بررسی و تصمیم‌گیری در موضوعات کلان دانشگاه، حضور داشتند و دیدگاه‌ها و نظرات خود را بیان کردند.