دکتر نامدار:

ثمره خون شهید سلیمانی خروج امریکا از منطقه است

1398/10/19 پنجشنبه

سرپرست دانشگاه علوم پزشکی قزوین در مراسم گرامیداشت شهادت سپهبد شهید قاسم سلیمانی و دیگر شهدای مقاومت، ثمره خون شهید سلیمانی را اتحاد و انسجام بین دو ملت ایران و عراق دانست و افزود: مهم ترین ثمره خون شهدای مقاومت، خروج امریکا از منطقه است.

مراسم بزرگداشت شهادت سپهبد شهید قاسم سلیمانی و همچنین شهید ابومهدی المهندس و هشت تن از همرزمان شهیدشان که در اقدام تروریستی امریکا به فیض شهادت رسیدند، روز چهار شنبه 18 دی 98 با حضور جمعی از کارکنان، دانشجویان و اعضای هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی قزوین در مصلای نور این دانشگاه برگزار شد.

در این مراسم که با اجرای برنامه های متنوع قرائت قرآن کریم توسط یکی از دانشجویان دانشگاه و همچنین مدیحه سرایی یکی از مداحان اهل بیت و پخش نماهنگ معرفی شهید قاسم سلیمانی همراه بود، شرکت کنندگان ضمن قرائت فاتحه و طلب مغفرت و علو درجات برای شهدای مقاومت، بر ادامه راه شهدا و انتقام سخت از تروریست دولتی امریکا تاکید کردند.

دکتر پیمان نامدار، سرپرست دانشگاه علوم پزشکی قزوین در این مراسم با تسلیت شهادت سردار قاسم سلیمانی به امام عصر، رهبر معظم انقلاب و ملت شهید پرور ایران، این واقعه را موجب داغدار شدن همه مردم دانست و افزود: شهادت این مرد، به دستور خبیث ترین و جنایتکار ترین فرد اتفاق افتاد.

دکتر نامدار ادامه داد: عهد ببندیم، پیرو راستین و ادامه دهنده راه آن شهید باشیم و دشمن را که از هر حیث به کشور حمله کرده است، با رهنمود های مقام عظمای ولایت مایوس کنیم.

سرپرست دانشگاه در بخش پایانی سخنان خود به دیدار مقام معظم رهبری با خانواده شهید سلیمانی اشاره کرد و با یادآوری ویژگی های شخصیتی شهید سلیمانی گفت: همچنانکه مقام معظم رهبری فرمودند؛ انقلابی گری مهم ترین ویژگی این شهید بود و همین باعث شد تا سلیمانی در قلب همه مردم جا بگیرد.

حجت الاسلام و المسلمین حیدری، مسوول دفاتر نهاد نمایندگی ولی فقیه در دانشگاه های استان نیز در این مراسم در سخنان کوتاهی با تسلیت شهادت شهید سلیمانی و همرزمان شهیدش، اقدام تروریستی امریکا را محکوم کرد و افزود: به تعبیر قرآن کریم خداوند نور خود را تمام خواهد کرد و باعث خواهد شد ریشه استکبار و اسراییل کنده شود.

عباس کاظمی، فرمانده حوزه مقاومت بسیج دانشجویی استان قزوین نیز در این مراسم با اشاره به ابعاد شخصیتی شهید قاسم سلیمانی به تشریح توصیف مقام معظم رهبری از شهید سلیمانی با عنوان شجاعت همراه با تدبیر پرداخت و گفت: این ویژگی ها موجب شد تا سعادت ایشان رقم بخورد و از همه گروه ها و صنوف و گرایش ها در تشییع شهدا شرکت کنند و باید این حضور تحلیل و بررسی شود تا مشخص شود؛ چگونه شخصیتی نظامی تا این اندازه محبوب القلوب می شود؟

فرمانده حوزه مقاومت بسیج دانشجویی استان ادامه داد: شهید سلیمانی با شهادتش آخرین برگ کتاب زندگی مجاهدانه را نوشت و ما باید عمق اخلاص، ولایتمداری، انقلابی گری و شجاعت مدبرانه ایشان را تشریح و تحلیل کنیم و بفهمیم که رمز انقلابی گری ایشان چه بود و چگونه انقلابی گری خط قرمز ایشان شد و نباید طوری پیش ببریم که چهره دیگری از شهید ارایه بدهند.

عباس کاظمی در پایان به آثار خون شهید سلیمانی و همرزمانش اشاره کرد و افزود: آثار خون این شهدا اولا، موجی از انقلابی گری و چهره واقعی از جمهوری اسلامی عیان کرد؛ دوما، نقشه دشمن را در معرفی ناکارآمدی نظام و حل مشکلات اقتصادی و معیشتی نقش بر آب کرد و سوما، دشمن را که می خواست در عراق با ایجاد جریان جنگ شیعی شیعی به سمت تجزیه و فروپاشی دولت پیش برود، مایوس کرد و مردم عراق این موضوع را فهمیدند و نشانه آن هم حضور و تشییع باشکوه پیکر شهدا در شهر های مختلف عراق بود.

گفتنی است، شهید سپهبد قاسم سلیمانی، فرمانده سپاه قدس سپاه پاسداران انقلاب اسلامی و شهید ابومهدی مهندس، جانشین فرماندهی بسیج مردمی عراق موسوم به حشد الشعبی به همراه هشت تن از همرزمانشان، بامداد روز جمعه 13 دی 98 در اقدام جنایتکارانه و تروریستی امریکا در خاک عراق به فیض شهادت رسیدند.