پیام تبریک سرپرست دانشگاه علوم پزشکی قزوین به مناسبت روز ارتباطات و روابط عمومی

1399/2/27 شنبه

اعضای محترم خانواده بزرگ روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی قزوین

با سلام و احترام

روابط عمومی به عنوان جایگاه هدایت افکار عمومی و آگاه سازی و اطلاع رسانی عرصه ای  خطیر و اثرگذار است.

این جایگاه در حوزه ی گسترده و حساسی که با سلامت انسان ها در ارتباط است اهمیتی دو چندان دارد. مدیران و کارشناسان روابط عمومی در کسوت مشاوران امین برای مدیران، پیشگامان تدبیر امور و تجلی واقعیت ها و توانمندی های پنهان و آشکار سازمان هستند. مدیریت ارتباط ، تولید محتوا و هدایت مجموعه کاری به سمت تعالی و درخشش، در غیاب دستان پرتوان و اندیشه خلاق و پرظرافت مردان و زنان تلاشگر عرصه ارتباطات و روابط عمومی میسر نیست.

اینجانب ضمن تبریک 27 اردیبهشت روز جهانی ارتباطات و روابط عمومی به همه شما عزیزان، تلاش ارزشمند شما را در سالی که گذشت سپاس می گویم و از زحمات اثرگذار شما در مدت همه گیری بیماری کرونا در جهت آگاه سازی مردم، اطلاع رسانی به هنگام، انعکاس زحمات و خدمات همکاران حوزه های مختلف می ستایم و از خداوند بزرگ برای همه شما، سلامتی توام با پیروزی و سربلندی خواستارم.

دکتر پیمان نامدار

سرپرست دانشگاه علوم پزشکی قزوین