سرپرست دانشگاه علوم پزشکی قزوین:

اطلاع رسانی و وقایع نگاری اقدامات کووید 19، یکی از دستاوردهای خوب روابط عمومی دانشگاه است

1399/2/30 سه‌شنبه

هر ساله 27 اردیبهشت ماه، به عنوان روز جهانی ارتباطات، انگیزه ای می شود که در دانشگاه علوم پزشکی قزوین، از دست اندرکاران هنر هشتم تجلیل شود. امسال، آیین مذکور در دانشگاه، پس از دو سال برگزار نشدن، با حضور سرپرست دانشگاه و جمعی از مدیران دانشگاه برگزار شد و دکتر پیمان نامدار، در جمع خانواده بزرگ روابط عمومی دانشگاه؛ ضمن تبریک هفته روابط عمومی، گفت: اطلاع رسانی و روزنگاری اقدامات کووید 19، یکی از دستاوردهای خوب روابط عمومی دانشگاه است. وی، در بخش دیگری از سخنانش، روابط عمومی را سنگرساز بی سنگر جبهه ارتقای سلامت دانست.

مسؤول حوزه سلامت استان قزوین، عملکرد مجموعه روابط عمومی دانشگاه را در انعکاس خَلق صحنه های بی نظیر مقابله مدافعان سلامت با ویروس کرونا را قابل ستایش دانست و گفت: بخشی از عملکرد خوب دانشگاه در مدیریت و کنترل این بیماری، مرهون زحمات تلاشگران عرصه اطلاع رسانی دانشگاه است.

دکتر نامدار، با تقدیر از نقش خوب روابط عمومی در جلب حمایت، مردم، سازمان های مردم نهاد و خیّرین در موضوع نیازهای دانشگاه برای مقابله با بیماری کرونا؛ گفت: تلاش های مجموعه روابط عمومی در کنار دیگر بخش های سازمان، باعث شد که افراد، گروه ها و سازمان های زیادی، پای کار بیایند و یاریگر دانشگاه شوند.

سرپرست دانشگاه، در ادامه سخنانش، از کارکنان روابط عمومی در ستاد و واحدهای دانشگاه خواست که طبق رویه ای که تاکنون در آن موفق بوده اند؛ در ارتقای روحیه ایثارگری کادر بهداشت و درمان دانشگاه، تلاش کنند و البته خلاقیت را در انجام امور محوله سرلوحه کار قرار دهند.

یادآور می شود، این نشست، روز 30 اردیبهشت 1399 با حضور کارشناسان روابط عمومی در ستاد و واحدهای تابعه، در سالن اجتماعات ساختمان شماره یک ستاد دانشگاه برگزار شد.