سرپرست دانشگاه علوم پزشکی قزوین، کلینیک و آزمایشگاه کرونا ویروس را رصد کرد

1399/4/3 سه‌شنبه

به گفته فاطمه امامی، مسؤول روابط عمومی مرکز بهداشت شهید بلندیان شهرسان قزوین، روز دوم تیر 99، دکتر پیمان نامدار، سرپرست دانشگاه علوم پزشکی قزوین به همراه علی فخار سلیمانی، مدیر مرکز هدایت عملیات بحران دانشگاه، روند خدمت رسانی کلینیک و آزمایشگاه تشخیصی کرونا ویروس در مرکز بهداشت شهید بلندیان شهرستان قزوین را رصد کرد. وی در این بازدید از نزدیک فعالیت کارکنان تیم سلامت را ارزیابی کرد و در جریان روند اجرای برنامه های مبارزه با اپیدمی کرونا قرار گرفت.

در این بازدید، سرپرست دانشگاه علوم پزشکی قزوین، ضمن قدردانی از زحمات کارکنان گفت: بی شک، اقدامات کادر حوزه بهداشت در پیشگیری از شیوع بیشتر ویروس کرونا و جلوگیری از تردد مردم و کاهش بار کاری بیمارستان ها بسیار موثر است.

دکتر نامدار، همچنین ضمن دیدار از بخش های مختلف مرکز و گفت و گو با مردم درباره نحوه خدمات دهی مرکز بهداشت؛ کارکنان این مرکز تشخیص و درمان کرونا ویروس و  آزمایشگاه نمونه گیری کووید 19 را مدافعان سلامت در خط مقدم مبارزه با کرونا برشمرد و با آرزوی سلامتی برای مجموعه سلامت استان، گفت: با لطف خداوند و وحدت و همدلی، کرونا را شکست می دهیم.

در این دیدار، دکترعلیرضا مهرعلیان، رییس مرکز بهداشت شهرستان قزوین هم گزارش کاملی از نحوه فعالیت کلینیک تشخیص و درمان کرونا ویروس ارائه کرد و با اشاره به راه اندازی آزمایشگاه در این مراکز گفت: در حال حاضر کلیه خدمات برای افراد مشکوک و مبتلا به ویروس کرونا که علائم حادی ندارند در این مراکز انجام می شود.

وی اقدامات انجام شده در راستای تامین منابع، تجهیزات آزمایشگاهی و نیروی انسانی متناسب با تعداد مراجعین برای تقویت عملکرد و بهبود خدمت رسانی مراکز آزمایشگاهی استان را توضیح داد.