معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی قزوین:

با اتخاذ تصمیمات کارآمد و مسؤولیت پذیری، می توان از مرحله دوم کرونا ویروس عبور کرد

1399/4/3 سه‌شنبه

دکتر حمیدرضا نجاری، معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی قزوین در نشست دور سخنی(ویدئو کنفرانس)، با اشاره به گذر از محدوده اول ویروس کرونا و احساس برقراری آرامش نسبی در روند این بیماری، هشدار داد که افزایش أخیر موارد ابتلا به این بیماری، ناشی از آن است که ترس مردم از ویروس کرونا کم تر شده است و نسبت به قبل، کمتر مسائل بهداشتی فردی و اجتماعی را رعایت می‌کنند. وی ادامه داد که لازم است با اتخاذ تصمیمات و مسؤولیت پذیری، از این مرحله نیز عبور کرد.

دکتر نجاری، از تحت تاثیر قرار گرفتن کلیه ابعاد زندگی افراد در این همه گیری سخن گفت و افزود: مسایل اقتصادی، اجتماعی و حتی عاطفی افراد جامعه باید با دقت و تمرکز مورد بررسی قرار گرفته و با همت همگانی، همه ابعاد جامعه، به ویژه حوزه سلامت، مورد توجه قرار گیرد.

رییس مرکز بهداشت استان قزوین یادآور شد که نگرانی هنوز وجود دارد و جا دارد با توجه به شرایط، امکانات و منابع موجود به فکر کنترل بیماری باشیم و در جامعه شهری، با آموزش و اطلاع رسانی، کم کردن ترددها و استفاده از وسایل حفاظت فردی، آسیب های ناشی از این بیماری را کاهش داد.

نشست مذکور، روز دوم تیر 1399 به میزبانی مرکز بهداشت شهرستان قزوین با حضور دکتر پیمان نامدار، سرپرست دانشگاه علوم پزشکی قزوین برگزار شد.

دکتر اسماعیل کلهر، معاون اجرایی مرکز بهداشت استان قزوین، دکتر علیرضا مهرعلیان و دکتر اکبر یوسفی، رییس و معاون مرکز بهداشت شهید بلندیان شهرستان  قزوین، علی فخار سلیمانی، مدیر مرکز هدایت عملیات بحران دانشگاه، مدیران شبکه های بهداشت و درمان سایر شهرستان های استان و جمعی از کارشناسان ستادی مرکز بهداشت قزوین نیز در این نشست حضور داشتند.