بازدید معاون علمی و فناوری رئیس جمهور از دانشگاه علوم پزشکی قزوین

1399/4/17 سه‌شنبه

معاون علمی و فناوری رئیس جمهور در سفر یک روزه 17 تیر 99 خود به استان قزوین، از مرکز رشدفناوری زیست پزشکی دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی و درمانی قزوین بازدید واز نزدیک با فعالیت های پزوهشی و تحقیقاتی این مرکز آشنا شد.

در این بازدید که دکتر هدایت الله جمالی پور، استاندار قزوین و دکتر پیمان نامدار، سرپرست دانشگاه علوم پزشکی قزوین نیز حضور داشتند، واحدهای مختلف دانش بنیان فعال در حیطه زیست پزشکی مورد بازدید دکتر سورنا ستاری،معاون علمی و فناوری رئیس جمهور قرار گرفت.

غرفه اختراعات ثبت شده فناوری دانشگاه در مرکز رشدفناوری زیست پزشکی مورد توجه معاون علمی و فناوری رئیس جمهور قرار گرفت و ایشان در گفتگو با مخترعان بر حمایت از تولید داخل و جهش در علم پزشکی تاکید کرد.

مدیران عامل شرکت های دانش بنیان نیز به بیان دیدگاه ها و نظرات خود و همچنین نیازمندی ها برای توسعه و گسترش فعالیت های علمی و پژوهشی خود پرداختند.

گفتنی است، معاون علمی و فناوری رئیس جمهور را در این بازدید،علاوه بر استاندار و سرپرست دانشگاه، معاونان استاندار، رئیس سازمان مدیریت و برنامه ریزی و بودجه استان، معاونان دانشگاه و مدیران روابط عمومی استانداری و دانشگاه علوم پزشکی همراهی می کردند.