اولین نشست هیأت ‌امنای دانشگاه علوم پزشکی قزوین در سال 99 برگزار شد

1399/5/8 چهارشنبه

اولین نشست هیأت امنای دانشگاه علوم ‌پزشکی قزوین در سال 1399 با حضور اعضای آن، سرپرست دانشگاه، معاون‌ توسعه ‌مدیریت و منابع، مدیران مالی و برنامه‌ریزی منابع مالی و بودجه و مشاور رییس دانشگاه و سرپرست دبیرخانه هیأت‌امناء و نماینده دبیرخانه هیأت امنای وزارت بهداشت، به منظور بررسی و تصمیم‌گیری در موضوعات کلان دانشگاه، روز ششم مرداد در پژوهشکده علوم غدد درون ریز برگزار شد.

در این نشست، پس از تلاوت آیاتی از کلام ‌الله مجید، دکتر پیمان نامدار، سرپرست دانشگاه علوم ‌پزشکی قزوین با خوش‌آمدگویی و تقدیر از حضور اعضای هیأت امناء، رسمیت جلسه را اعلام کرد و سپس، گزارش کلیات بودجه تفصیلی سال 99 دانشگاه ارائه شد. در ادامه، چهار پیشنهاد اختصاصی و 11 پیشنهاد مشترک، قرائت شد و اعضای هیأت‌امناء، پس از بحث و بررسی، دیدگاه‌ها و نظرات خود را مطرح کردند و موارد به تصویب رسید.