پیام تبریک رییس دانشگاه به مناسبت روز جهانی پاتولوژی

1399/8/27 سه‌شنبه

حضورتان در عرصه تشخیص و درمان چون جامی جهان بین، پرده از اسرار امراض برمی دارد و با نگاه عالمانه و تیزبینانه خود، به سرّ وجودیِ بیماری یا بهبود آن پی برده و روشنگر مسیر درمان برای پزشک و بیمار هستید. به حق رشته آسیب شناسی و پزشکان فارغ التحصیل این رشته عضو لاینفک خانواده بزرگ سلامت و تمام رشته های طبابت هستند و روز جهانی آسیب شناسی فرصتی است که به یاد آوریم در پس هر تشخیص صحیحی از بیماری و درمان موثری، یک تشخیص آزمایشگاهی و پاتولوژی صورت گرفته و فرض است جانانه و خالصانه قدردان این عزیزان باشیم. متخصصین محترم آسیب شناسی اینجانب و تمام اعضای محترم خانواده سلامت قدردان حضور ارزشمند و تشخیصهای بجا و حیاتی شما هستیم و ضمن تبریک این روز، برای شما عزیزان سلامتی و توفیق روز افزون از درگاه پرودگار حکیم و عالم مسئلت دارم.
دکتر پیمان نامدار
رییس دانشگاه علوم پزشکی قزوین