پیام تبریک رییس دانشگاه علوم پزشکی قزوین به مناسبت روز مهندس

1399/12/5 سه‌شنبه

همکاران گرانقدر گروه مهندسی

با سلام و احترام

در طول تاریخ بشریت، همواره یکی از استوانه‌های علمی جهان در ایران کهن پایه‌گذاری شده است و سرزمین دانش پرور ایران، با پرورش و تربیت دانشمندان نامی، رشته‌های مختلف علمی را غنا بخشیده است. خواجه نصیرالدین طوسی یکی از آن افتخارات بزرگ است که هسته علمی ایران را با رصد دانش در مراغه طراحی و به جهانیان عرضه کرد.

هم‌نامی زادروز این دانشمند با روز مهندس، هم جایگاه مهندسی را در کشور رتبه می‌بخشد و هم عنوان روز مهندس زیبنده چنین زادروزی است.

اینجانب، پنجم اسفند روز مهندس را به مهندسان عزیز و همکاران گروه مهندسی دانشگاه علوم پزشکی در رشته‌های گوناگون، که دوشادوش سایر همکاران سایر حوزه‌ها در مسیر خطیر خدمت به سلامت مردم به ویژه در بحران همه گیری کرونا کوشیده اند، صمیمانه شادباش می‌گویم و برای همگان آرزوی تندرستی و پیروزی دارم.