پیام تبریک رییس دانشگاه علوم پزشکی قزوین به مناسبت روز جهانی بهداشت

1400/1/18 چهارشنبه

همکاران گرانسنگ دانشگاه علوم پزشکی قزوین

با سلام و تقدیم احترام
دومین سالی است که ایران اسلامی و جهان درگیر بحران کرونا است و به دنبال آن 18 فروردین برابر با 7 آوریل که با نام روز جهانی بهداشت، شور و نشاطی را در ابتدای هرسال با خود همراه داشت، فرصت مناسبی را برای شناساندن توانمندی های حوزه سلامت فراهم کرد، در این دوسال هر روزمان روز بهداشت بود و سالمان سال سلامت است.دوره خطیر و حساس که به سبب پایمردی ها و رشادت های کادر بهداشت و درمان به کسب عنوان ارزشمند مدافعان سلامت از سوی مردم عزیز ایران اسلامی مفتخر شدیم .

خدارا شاکریم به پشتوانه توانایی و دانایی همکاران دلسوز و نیکو سرشت در تامین سلامت هم میهنان سنگ تمام گذاشتیم و در این آزمون سخت، سرافراز بیرون آمدیم.

اینجانب با خرسندی تمام  و تبریک مجدد سال نو، روز جهانی بهداشت  را که با به تمامی همکاران سخت کوش خود  تبریک و تهنیت می گویم.

امیددارم در پناه حضرت حق و توجه امام عصر( عج ) و رهنمود های راهگشای رهبر فرزانه انقلاب اسلامی درانجام ماموریت ها و وظایف خود، چون گذشته پیروز و سربلند و با نشاط باشیم.