رییس دانشگاه علوم پزشکی قزوین:

امکان تزریق روزانه 10 هزار دوز واکسن کرونا را در استان قزوین داریم

1400/3/10 دوشنبه

در نشست ستاد پیشگیری و مقابله با کرونا استان قزوین اعلام شد که هر چند وضعیت تزریق واکسن کرونا در این استان، فراز و نشیب هایی داشته است، ولی بطور کلی در حال پیشرفت هستیم و در صورت ارسال به موقع تعداد واکسن های لازم به استان، قادر هستیم با ایثارگری هایی کارکنان حوزه مرکز بهداشت استان و شهرستان های قزوین، تاکستان، البرز، بویین زهرا، آبیک و آوج، روزانه بالغ بر 10 هزار دوز واکسن کرونا را در استان قزوین، به گروه های هدف تزریق کنیم.

این موضوع را دکتر پیمان نامدار، رییس دانشگاه علوم پزشکی قزوین بیان کرد و افزود: راه اندازی مرکز تجمیعی واکسیناسیون کرونا در شهر قزوین، یکی از اقدامات برجسته کشور در مقابله با کروناست و تصریح کرد که برپا بودن چنین مکانی، حداقل تا پایان امسال، به منظور تزریق دوز اول واکسن کرونا به تمامی شهروندان، ضروری است.

مسؤول حوزه سلامت استان قزوین، خواستار کمک ستاد پیشگیری و مقابله با کرونا استان قزوین به شرکت نمایشگاه های بین المللی قزوین بخاطر اختصاص مکان مرکز تجمیعی واکسیناسیون کرونا در شهر قزوین شد و از همکاری فرمانداری، شهرداری، بویژه سازمان همیاری ها، نیروی انتظامی، هلال احمر، بسیج و سپاه قدردانی کرد.

وی نقش داوطلبان سلامت را ستودنی دانست و اظهار کرد: این افراد، بدون هیچگونه چشم داشتی، سال هاست که با بخش دولتی همکاری می کنند و برخی از آنان، حتی بالغ بر 25 سال است که این ایثارگری را ادامه می دهند.

تهویه هوای مناسب، فضای گسترده پارکینگ، بحث پدافندی، داشتن سرویس های بهداشتی مناسب و سهولت تردد؛ از مهم ترین ویژگی های مکان مرکز تجمیعی واکسیناسیون کرونا در شهر قزوین که دکتر نامدار به آن ها اشاره کرد.