مشاوره قبل از ازدواج، در حین و بعد از ازدواج نیز ادامه یابد
مدیرکل امور بانوان استانداری قزوین:

مریم بیدخام، مدیرکل امور بانوان استانداری قزوین، هنگام بازدید از مرکز مشاوره قبل از ازدواج مرکز بهداشت شهید بلندیان شهرستان قزوین، ضمن تأکید به تقویت کلاس های مشاوره قبل از ازدواج، گفت: باید تدابیری اندیشید تا زوجین بتوانند در حین و بعد از ازدواج هم از این مشاوره ها برخوردار باشند.
وی که برای بررسی روند آموزش های پیش از ازدواج زوجین در این مرکز حضور یافته بود، اظهار کرد: با توجه به اینکه بیشتر طلاق ها در پنج سال اول ازدواج رخ می دهد، نباید فقط به برگزاری این کلاس ها قبل از ازدواج بسنده کرد.

آموزش جوانان، گامی اساسی برای کاهش طلاق ها
بیدخام، وارد شدن سازمان ها و ارگان های دیگر استان را در این کار خواستار شد و عنوان کرد: با مشارکت و همکاری سایر ارگان ها و سازمان های استان باید برای کاهش آسیب ها تلاش کرد و مهم ترین مداخله ای که می توان در کاهش طلاق ها بخصوص در سال های اولیه ازدواج انجام داد، آموزش جوانان است.
وی همچنین با حضور در یکی از کلاس ها از نزدیک در جریان چگونگی آموزش ها قرار گرفت. اثر بخش بودن دوره، پرسش ها و دغدغه های زوجین و سایر نیاز های آموزشی آنان و مشکلات موجود، مسائلی بود که توسط زوجین و مدرّسان این کلاس ها مطرح شد.
گفتنی است، مدیرکل امور بانوان استانداری قزوین، سپس به اتفاق موسوی، رییس گروه امور اجتماعی و فرهنگی استانداری قزوین؛ دکتر سید سعید اسکویی، معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی قزوین؛ هاشم علیجانی، مدیر مرکز مدیریت شبکه معاونت بهداشتی دانشگاه و دکتر علیرضا خونساری، رییس مرکز بهداشت قزوین، از کلینیک بیماری های رفتاری و مرکز مراقبت زنان آسیب پذیر این مرکز بازدید کرد و در مورد ارتقای کیفیت خدمات و رفع موانع موجود در ارائه خدمت، بحث و تبادل نظر شد.