دیدار مهندس سیده حمیده زرابادی نماینده مردم در مجلس شورای اسلامی با آزمایشگاهیان

قول مساعد ایشان برای تجهیز و بهسازی دستگاه های آزمایشگاهی
سی فروردین مصادف با سالروز ولادت ابوالفضایل سید اسماعیل گرگانی مشهور به حکیم جرجانی،اولین حکیمی که از راه آزمایش به تشخیص بیماری رسید؛ به نام علوم آزمایشگاهی نامگذاری شده است و جامعه علوم آزمایشگاهی این روز را گرامی می دارند.
امسال گرامیداشت این روز در آزمایشگاه های مراکز آموزشی و درمانی دانشگاه علوم پزشکی قزوین متفاوت برگزار شد. از ساعت هشت صبح آخرین روز اولین ماه سال 96، سیده حمیده زرآبادی نماینده مردم قزوین،آبیک و البرز در مجلس شورای اسلامی با حضور در آزمایشگاه های بیمارستان های قدس،ولایت و کوثر، ضمن دیدار با پزشکان و کارشناسان علوم آزمایشگاهی این مراکز، روز علوم آزمایشگاهی را تبریک گفت و برای جامعه آزمایشگاهیان آرزوی توفیق کرد.
بازدید نماینده مردم قزوین،البرز و آبیک، از مرکز آموزشی و درمانی قدس با حضور دکتر منوچهر مهرام رئیس دانشگاه آغاز شد و پس از نشستی کوتاه در دفتر مدیر آموزشی گروه کودکان، از بخش های آنکولوژی، مراقبت های ویژه کودکان و نوزادان، اختلالات خواب، اورژانس و آزمایشگاه ادامه یافت.
پزشکان و کارشناسان آزمایشگاه مرکز آموزشی و درمانی ولایت، میزبان دیگر نماینده مردم قزوین، آبیک و البرز در مجلس شورای اسلامی بودند.در این دیدار یک ساعته، بخش های مختلف آزمایشگاه مورد بازدید نماینده مردم در مجلس شورای اسلامی قرار گرفت.
مهندس زرآبادی همچنین در مراسم جشن بزرگداشت روز علوم آزمایشگاهی این مرکز شرکت کرد و با برش کیک،از غذاهای متنوع دست پخت کارشناسان آزمایشگاه میل کرد.
و اما پربار ترین بخش بازدید نماینده مردم قزوین، آبیک و البرز در مجلس شورای اسلامی که منجر به قول مساعد ایشان برای بهسازی دستگاه های فرسوده و تهیه یک دستگاه اتوآنالایزر شد، دیدار با پزشکان و کارشناسان بخش آزمایشگاه مرکز آموزشی  و درمانی کوثر بود.
دراین مرکز، گزارش تاثیرگذار دکتر فاطمه سمیعی راد، متخصص پاتولوژی و مسوول فنی آزمایشگاه از ضرورت تشخیص به موقع بیماری های زنان و نوزادان به عنوان سرمایه های اصلی جامعه، این ضرورت را ایجاب نمود تا نماینده مردم قزوین در مجلس شورای اسلامی برای رفع مشکلات و بهسازی دستگاه های موجود و همچنین خرید یک دستگاه جدید اتوآنالایزر قول مساعد دهد.
گفتنی است در این بازدیدها، دکتر مسعود رضایی معاون درمان دانشگاه، روسا و مدیران مراکز آموزشی و درمانی قدس، ولایت و کوثر و مدیر روابط عمومی دانشگاه ، مهندس زرآبادی را همراهی می کردند.