ساخت بیمارستان 700 تختخوابی قزوین سرعت می گیرد

1397/6/22 پنجشنبه

جلسه بازگشایی پاکت های مناقصه ساخت بیمارستان 700 تختخوابی قزوین با حضور مسوولان مادرتخصصی و پیمانکاران شرکت کننده، روز 20 شهریور 97 در وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی برگزار شد و شرکت منتخب برای ادامه کار معرفی شد و در آینده نزدیک عملیات اسکلت بندی شروع خواهد شد.

دکتر مهدی یوسفی، معاون توسعه مدیریت و منابع دانشگاه علوم پزشکی قزوین -که به عنوان نماینده دانشگاه در این نشست شرکت داشت-، با اعلام این خبر گفت: نکته مهم این است که دو سال قبل، به دستور دکتر منوچهر مهرام، رییس دانشگاه و با دست خالی، کار شروع شد و مشاور، انتخاب و با قرارگاه سازندگی خاتم الانبیا تفاهم نامه امضا شد و سپس کار به تجهیز کارگاه و گود برداری رسید و برای تامین منابع، شیوه های مختلف، بررسی و تا آنجا باز با لطف الهی، سرانجام وارد جدول تبصره ۱۹ شد.

ایشان عنوان کرد: امروز به خاطر همه اقدامات قبل، شرکت مادرتخصصی، این پروژه را -که مقدمات کارش آماده تر بود-، در اولویت اجرا قرار داد، یعنی اینکه اگر این کارها به خاطر نداشتن منابع انجام نمی شد؛ حداقل دو سال دیگر در انتظار اجرا می ماند.

معاون توسعه مدیریت و منابع دانشگاه با ابراز امیدواری از شروع عملیات ساخت در آینده نزدیک؛ بیان کرد: من به نوبه خودم از رییس دانشگاه، تشکر می کنم که با درایت و آینده نگری، موجب تسریع منطقی این پروژه مهم و ملی شد.

شایان ذکر است، بیمارستان 700 تختخوابی قزوین از مصوبات سفر دولت یازدهم به قزوین است که در ابتدای شهرک کوثر ساخته خواهد شد.