زیرپورتال پویا می تواند موجب تسریع در ارائه خدمات و کاهش در وقت و هزینه ها شود

1397/9/13 سه‌شنبه

نشست آموزشی زیرپورتال با حضور مدیر واحد آمار و فناوری اطلاعات دانشگاه علوم پزشکی قزوین، کارشناس فناوری و اطلاعات دانشگاه، مدیر شبکه بهداشت _ درمان شهرستان آوج و کارکنان این شبکه در سالن اجتماعات شبکه بهداشت _ درمان شهرستان آوج برگزار شد.

در ابتدای این نشست صفر فیض الهی، مدیر شبکه بهداشت _ درمان شهرستان آوج ضمن قدردانی از حضور کارشناسان فناوری اطلاعات دانشگاه در شبکه آوج، استفاده بهینه از ظرفیت زیرپورتال را موجب تسریع در ارائه خدمات به مردم و کاهش در وقت و هزینه ها عنوان کرد.

زیرپورتال، ویترین خدمات قابل ارائه به مردم

در ادامه، مهندس محمدعلی علویری، مدیر واحد آمار و فناوری اطلاعات دانشگاه با اشاره به نقش زیرپورتال به عنوان ویترین مجموعه در معرفی واحدها و خدمات قابل ارائه، توسعه زیرپورتال را در توسعه دولت الکترونیک مؤثر دانست.

مهندس علویری، معرفی و ارائه خدمات الکترونیک، فرهنگ سازی و حرکت برای شناخت نیازهای مردم، ایجاد پایگاهی علمی و آموزشی برای مردم و ارائه خدمات مطلوب تر و در حداقل زمان ممکن را از ویژگی های زیرپورتال واحدها نام برد.

زیرپورتال حوزه سلامت آوج، رو به رشد

مهندس ندا رحمانی، کارشناس فناوری و اطلاعات دانشگاه نیز با بیان روند رو به رشد زیرپورتال شبکه بهداشت _ درمان شهرستان آوج، بازدید روزانه کارکنان از زیرپورتال برای به روز رسانی و رفع نواقص، مراجعه مردم به زیرپورتال و استفاده از خدمات ارائه شده در آن را از اهداف راه اندازی زیرپورتال برشمرد و گفت: بارگذاری مطالب جدید و بررسی روزانه کارکنان برای به روز رسانی مطالب در زیر پورتال، موجب پویایی آن می شود. این کارشناس با اشاره به ارزیابی زیرپورتال شبکه ها، موارد ارزیابی را منطبق با شاخص های ارزیابی کارشناسان وزارت بهداشت از پورتال دانشگاه عنوان کرد.

در پایان این نشست، کارشناسان ستادی شبکه بهداشت _ درمان شهرستان آوج، پرسش های خود در زمینه زیرپورتال را بیان کردند. بارگذاری عکس ها، بخش سؤال های متداول زیرپورتال، فرم های ارائه خدمات الکترونیک و بارگذاری فایل ها از مهمترین پرسش های کارکنان بود.