مشکلات حوزه سلامت در شهرستان البرز بررسی شد

1397/10/19 چهارشنبه

پس از نشست با مسؤولان و مدیران شهرستان آوج، دومین نشست از سلسله نشست های برنامه ریزی شده دکتر منوچهر مهرام، رییس دانشگاه علوم پزشکی قزوین، روز 19 دی 1397 در شهرستان البرز برگزار شد.

این نشست، در فرمانداری شهرستان البرز، با حضور فرماندار این شهرستان، امام جمعه، شهردار و بخشدار الوند و رؤسای شورای اسلامی شهرهای الوند، محمدیه(زیباشهر)، بیدستان و شریفیه و همچنین، رییس و معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی قزوین و نمایندگان معاونت بهداشتی، درمان، توسعه مدیریت و منابع و روابط عمومی دانشگاه برگزار شد و دو طرف، بر حل مشکل و تسریع در کار ساخت بیمارستان این شهرستان تأکید کردند.

رشد شاخص های سلامت

در ابتدای این نشست، گزارش وضعیت سلامت شهرستان البرز با جمعیت 227 هزار و 124 تن، توسط دکتر علیرضا مهرعلیان، مدیر شبکه بهداشت – درمان شهرستان البرز قرائت شد.

این گزارش، نشان از رشد شاخص های سلامت داشت و همین موضوع، قدردانی شرکت کنندگان در نشست، بویژه امام جمعه و فرماندار را به همراه داشت.

تلاش برای اجتماعی سازی سلامت

دکتر منوچهر مهرام، رییس دانشگاه علوم پزشکی قزوین نیز با استقبال از برگزاری این نشست و تشکر از همکاری و مشارکت بین بخشی در شهرستان البرز، گفت: همه دستاوردهای خوب حوزه سلامت در شهرستان البرز، نتیجه همفکری و همکاری مجموعه مدیریتی شهرستان است.

رییس دانشگاه، همکاری مردم با خدمت دهندگان سلامت در شهرستان البرز را مثبت ارزیابی کرد و گفت: ما به دنبال اجتماعی سازی سلامت و جلب مشارکت صد درصدی مردم برای حفظ و ارتقای سلامت خودشان هستیم که این امر در بین شهرستان های استان، برای اولین بار در شهرستان البرز اتفاق افتاد. وی ادامه داد که پس از قزوین، البرز، دومین شهری است که خانه مشارکت مردم در سلامت آن فعال شده است.

سه راه حل برای خرید خدمت از بیمارستان رحیمیان

دکتر مهرام، اشاره ای هم به مشکلات پیش آمده در تداوم انعقاد قرارداد خرید خدمت از بیمارستان خیریه رحیمیان شهر صنعتی البرز داشت و گفت: در نشستی که با حضور استاندار قزوین برگزار شد هم این مشکل، رفع نشد.

ایشان بیان کرد که مسؤولان دانشگاه، سه پیشنهاد به مسؤولان این بیمارستان ارائه کرده اند تا هر کدام را که پذیرفتند؛ خرید خدمت، مانند گذشته، انجام شود.

لزوم تسریع در کار ساخت بیمارستان جدید

حجت الاسلام و المسلمین مسعود مهدوی، امام جمعه شهر الوند نیز از تلاش های مدیر و کارکنان شبکه بهداشت – درمان شهرستان البرز قدردانی کرد و گفت: مردم انتظار دارند که خدمات سلامت را راحت تر دریافت کنند.

ایشان عنوان کرد که می توان با برنامه ریزی صحیح، ضمن کمک به ادامه خدمات دهی بیمارستان خیریه رحیمیان؛ به عملیات ساخت بیمارستان جدید شهر هم سرعت بیشتری داد.

پایداری سلامت، امنیت می آورد

در جمع بندی مطالب گفته شده؛ رضا گروسی، فرماندار شهرستان البرز هم ضمن ابراز رضایت مجموعه از دانشگاه علوم پزشکی قزوین و شبکه بهداشت - درمان شهرستان البرز و قدردانی از آنان، گفت: پایداری سلامت جامعه، برای مردم، امنیت می آورد. وی هشدار داد که اگر به هر دلیل، این پایداری، خدشه ببیند، مردم، نگران می شوند.

این مقام مسؤول با اذعان به اینکه در شهرستان البرز اتفاقات خوبی روی داده است؛ بطوری که در حوزه سلامت، رتبه اول استان را دارا هستیم؛ گفت: اینجانب از عملکرد حوزه بهداشت - درمان شهرستان البرز، محکم دفاع می کنم.

حل مشکلات بیمارستان در حال ساخت الوند

فرماندار شهرستان البرز برای حل مشکل ساخت بیمارستان الوند، بویژه تحویل گرفتن زمین همجوار آن، قول مساعد داد و گفت: در آینده نزدیک، با همکاری شورای اسلامی و شهردار، زمین مورد درخواست، تخلیه و تحویل پیمانکار بیمارستان خواهد شد.

در این نشست، رؤسای شوراهای اسلامی شهرهای الوند، محمدیه، بیدستان و شریفیه، دیدگاه ها و نظرات خود را در مورد مطالب بیان شده، اظهار کردند. آنان همچنین درخواست های خود در حوزه سلامت را مطرح کردند.

یادآور می شود، سلسله نشست های همفکری برای پیشبرد امور حوزه سلامت، از جمله برنامه های رییس دانشگاه علوم پزشکی قزوین است که در نشست با فرماندار، امام جمعه، بخشدار و اعضای شوراهای اسلامی شهرهای آبگرم و آوج، آغاز شد و در شهرستان البرز، ادامه یافت. این نشست ها در سایر شهرستان های استان قزوین نیز برگزار خواهد شد.