برای اقامه فریضه نماز جماعت، استقامت در راه دین، نیاز است

1398/1/26 دوشنبه

در نشست معرفتی و هم افزایی ائمه جماعات دانشگاه های استان قزوین، آیت الله عابدینی، نماینده ولی فقیه در استان و امام جمعه قزوین، گفت: برای اقامه فریضه نماز جماعت، استقامت در راه دین، نیاز است.

ایشان خاطر نشان کرد که جدیت در نماز از مهم ترین وظایف امام جماعت است و افزود: ما باید از قرآن، با قرآن و برای قرآن باشیم.

آیت الله عابدینی، اذعان کرد: نور خداوند، موجب هدایت بشر است و کلامی که با قرآن و حدیث همراه باشد، دارای نور است.

لزوم آشنایی امام جماعت با مسایل سیاسی روز و مباحث فقهی

حجت الاسلام حیدری، رییس استانی دفاتر نهاد رهبری در دانشگاه های استان و مسؤول دفتر نهاد نمایندگی رهبری در دانشگاه علوم پزشکی قزوین هم در سخنانی به ویژگی های فردی امام جماعت اشاره کرد و آگاه بودن به زمان، بویژه مسایل سیاسی روز و تسلط به مباحث فقهی را از مهمترین ویژگی های امام جماعت دانست.

در این برنامه، حجت الاسلام فنایی، معاون آموزشی و پژوهشی نهاد رهبری دانشگاه های استان و حجج اسلام، زارعی، کاظمی نژاد و شعبانی، به ترتیب: مسؤول دفتر نهاد نمایندگی رهبری در دانشگاه های بین المللی امام خمینی(ره)، پیام نور قزوین و فرهنگیان، درباره حضور موثر و مفید ائمه جماعات در دانشگاه ها نکاتی را بیان کردند.

تبادل نظر ائمه جماعات

در ادامه، برخی از ائمه جماعات، در مورد رعایت شئونات طلبگی، قرائت صحیح و درست اذکار نماز، نظم و حضور به موقع در مکان های نماز جماعت، مختصر و مفید بیان کردن مطالب و صبر و شکیبایی در پاسخ به سؤال ها و شبهات، نظرات خود را بیان کردند.

میزبان و برگزارکننده این نشست، دفتر نهاد نمایندگی رهبری در دانشگاه علوم پزشکی قزوین بود و قرائت آیاتی از قرآن کریم، نواختن سرود ملی، نمایش نماهنگی با موضوع فرمایشات رهبر معظم انقلاب در جمع روحانیون، اقامه نماز جماعت ظهر و عصر در مصلای نور دانشگاه و صرف ناهار از دیگر برنامه های آن بود.

این نشست، روز 22 فروردین 1398 در سالن اجتماعات دانشکده پرستاری - مامایی دانشگاه علوم پزشکی قزوین برگزار شد و در پایان، کتاب « نورالدین، پسر ایران، نوشته معصومه سپهری» به شرکت کنندگان اهدا شد.